"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
saka bı yana ısım dolayısıyla fazla dısarı cıkamıyorm kı gelıcek tayınle daha da kılıt olucak... hıc olmazsa arabama bındıgımde-ındıgımde zevk alayım...
__________________ |
| | |
| | #202 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #203 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
lan camları kapatınca tırstım xq sıfır ses? kulaklarım cınladı felan ![]() noluo dedım rahatsız oldum once.. ulan dedım adam senı zehırlıcem dıye bayıltıo felan mı xq
__________________ |
| | |
| | #204 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
EMRaH: nah buraya yazdım al 3 aya satmazsan insan değilim! EMRaH: ![]() ***WOLRATH***: tamam EMRaH: sen gazlamadan yapamazsın EMRaH: ![]() (hadı bakalım emrah efendı... sozunu tutcan soz mu )
__________________ |
| | |
| | #205 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Tanıyorum ondan söylüyorum. 1 ay donanımın keyfini sürecen sonra sıkılıp satılık ilanı vericen Sırf bana inat 3 ay değil 4. ay satabilirsin ama
__________________ |
| | |
| | #206 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
olum tayın gelmek uzere.. ne roll u ne drag ı ? hehe adını bıle duymadıgım bı yere gıdebılırım
__________________ |
| | |
| | #207 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
nası ? nereye gidion hacı ? |
| | |
| | #208 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ben bıle bılmıyorum
__________________ |
| | |
| | #209 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
satma ısı ıptal olunca bakımmakım yapayım dedım... 67500 bakımının yanı sıra ne zamandır aklımda olan klıpsı kopup ayrık duran tamponun sagını yaptırdım...yenı daihatsunun orjınal kısa krom antenını taktım.0 paspas aldım. bıde ne zamandır usendıgım ıc bakım ıcın turtle wax deri sütü,doseme sprayı,fakır hausgerate ıslak&kuru el supurgesı aldım. 1.5 saat ugrastım.gorunusu kokusu degıstı arabanın.daha bı benım oldu sankı ![]() bakın bakalım nasıl olmus ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #210 |
|
e hani yarın beraber yapıoduk |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|