"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #191 | |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Alıntı:
valla benim muhteşem aşşalık astramı öyle wd40 gibi arabalara değişmem sen şimdi at bakalım atabiliyomusun o arbayı her sokağa çık bakalım çıkabiliyomusun her kaldırıma hem o benim astram kadar az yakıyomu yani eşşek olsun sokakta unutiyim inanılmaz apaçi duygusunu içimde yaşıyım
__________________ | |
| | |
| | #192 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| anladm ya cidden farkettim şimdi artık işin keyfini sürmek istediğini
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #193 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
iskender buyuk gibi calısıyorum Eris sag kolum oguz (cl65amg) is birlikcim baris tsk daki sızıntım .... yakında clk barısın forum mercedes fanlarının mercedes benz ag benim olucak (arkadan bi kv muzigi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gel hakanım geeeeeeeell... ![]() ![]() bu arada evet hakan astraya essek diyorum dar ulan iste dar |
| | |
| | #194 | |
| Alıntı:
olm sen benim kırmızı kamuflaj astrama kurban ol be
__________________ | |
| | |
| | #195 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
jettada dar binmioz lan iste o yuzden (gerci son 3 gundur az yakıo die ona biniorum caktırma )passat da dar E de dar CLS de dar S in short u da dar bana hersey dar gelio huleyyn |
| | |
| | #196 |
|
saka bi yana mercedes konusunda astım kendimi ![]() eskiden ben oguzdan is isterdim artık o bana rica edio hic araba basına gitmeden taa bagcılardaki arabaya baktırıorum falan otomatik sanzıman topladım mercedes konusunda ilerledm baya mercedes benim isim. kim ne derse desin ![]() hatta bugun akrabamın galerisine sasi kodu cozucu imkanı sagladm ![]() |
| | |
| | #197 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ıste zehırlenme anı... ![]() elveda yrv-elveda turbo-elveda cuf-elveda roll-elveda koray-elveda modıfıyem ![]()
__________________ |
| | |
| | #198 |
|
can adamın hayatını değiştirdin lan resmen sanki adam beni baştan yarata kalılmış gibi oldu baksana komple yaşam düzeni değişti adamın mutlumusun şimdi
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #199 |
| Ford lover |
elveda asyam
__________________ |
| | |
| | #200 |
|
barıs abi sasırdı zaten camları kapatınca (ayıptır soylemesi ici kutuphane gibidir bnm arabanın) dayanamadı camı actı iceri ses gelsin die ![]() ama bunlar adaptasyon donemi rahatsızlıkları gecicek yakında |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|