"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | Hayırlı olsun abi.jantlar zaten güzel arabayada yakışmış.
|
| |
| | #12 |
| Orhan Baba |
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| | #13 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
surtmese 16sını alıcaktım.surttugu ıcın 15 sectım.sımdı rahat bı sekılde cruıse edıyorum ![]() tesekkurler. sıyah ıstıyordum ama bu gercekten cok daha yakısıklı durdu.hafıf alcaldıda araba..
__________________ | |
| |
| | #14 |
| Russian Girls Fan | Kanka hayırlı olsun Ötekiler 16 mıydı?
__________________ |
| |
| | #15 |
| ***2.ÇARKÇI*** | aynen hacı. 16*6.5j 205 40 16 15*7j 195 50 15 capları aynı neredeyse.
__________________ |
| |
| | #16 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2 | baris abiii hayirli olsun ![]() |
| |
| | #17 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23 | hayırlı olsun barıs..gidisi etkiledi mi? daha cok sarıodur simdi dimi?
|
| |
| | #18 |
| onaylı ***** veledi | Barış abi sana açık konşiym mi? Araban çok hoş zaten o tartışılmaz...Abi eski jantların hiç hoşuma gitmiyodu yani cidden gitmemişti bu arabaya... Ama bu jantlar harbiden olmuş... Güle güle kullan abi... xD
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE |
| |
| | #19 |
| Nazdrave.. | Maşallah çok güzel..ama arka tampondaki sis farı ne öyle yahu |
| |
| | #20 |
| I like your sytle :ramo Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Maltepe Carrefour ![]() Hayırlı olsun komtan kazasız belasız
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|