"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #171 | |
| ZugoR | Alıntı:
Barış abi bencede biraz daha yaşlan ondan sonra konfora bak
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #172 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Bende anlamadım biri sağlam gaz vermiş Binmişmi ne arabaya Bozdunuz la adamı komtan duy sesimi pişman olacan
__________________ |
| | |
| | #173 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
yanında vızır vızır adamlar geçicek adamın içi gidicek sonra bas kalayı |
| | |
| | #174 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Yau acık tanıdım adamı alsın 3 ay içinde tekrar değiştirecek gitmiyo die bilmiyozmu komtanı
__________________ |
| | |
| | #175 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | valla askerıyeyıde dusunmuyor degılım. mercedes_? way x.q nerden buldu bu kadar parayı vs. arkamdan pıs pıs dedıkodular yapılcak ama olsun ![]() Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #176 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
bugun maltepe-burgerda otururken gordum...valla tıllahı gecse mercedes kadar ılgı cekemıosun. vtı lara felan artık baska bakar oldum... ıyı bı opelcı olurdum ama kacırdın emrah.o turbocu denyoya kız sen vermedı keko..ıyı para sayıcaktım.
__________________ | |
| | |
| | #177 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
barisi zehirleyen benim hheuheuehue ![]() |
| | |
| | #178 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
captain artık uslandı evlenıyor hakan... ![]() yok 25..yeterı kadar olgunlastım rollmoll basım agrıyo valla.
__________________ | |
| | |
| | #179 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
e madem ilgi çekmek istiyosun barış gel benim arabayla dolaştırıyım seni bak daha gazlamaktan bahsetmedim istersen onuda yaparız |
| | |
| | #180 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
barıs abi kıvama gelmis |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|