"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
anaaa impreza:Ç hadi hayırlısı..
__________________ |
| | |
| | #132 |
| ***2.ÇARKÇI*** | gok2cum yuklemek sorun degıl yanı hala egzostlu type-r gecerse bu kadar yuklu ımpoyu almaya degmez yanı..bekler tayyar alırım o zaman.
__________________ |
| | |
| | #133 |
| ***2.ÇARKÇI*** | dur la kesın degıl... zaten bugun suremedım..adamın ısı cıktı xq
__________________ |
| | |
| | #134 | |
| renaultsport | Alıntı:
geçemez be | |
| | |
| | #135 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| wrx çılgınlar gibi giden bi araç değil Type-r geçebilir zira akifin clio rs'i egsozlu wrx bir boy geçebildi
__________________ |
| | |
| | #136 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
e yazılım cai komple76 lı wrx nası tayyara gecılcek ![]() yok ya bugun trene kafayı bı koydum derın ruyalara daldım kanka... alıcam bunu...
__________________ | |
| | |
| | #137 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #138 |
|
ya al anlıycan traction problemi çekmemenin ne demek olduğunu hele o sıfırdan kalkmanın verdiği tadı varyaaaa oy oy oy diyorum
__________________ |
| | |
| | #139 |
| ***2.ÇARKÇI*** | ıyı aldım gıttı o zaman ![]() xoray son mesajını yazma-edıtle... ![]() golcuge gıtcem sımdı valla (rex golcukteymıs suan)
__________________ |
| | |
| | #140 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|