"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | ***ULtraLeggeRa YrV-t***
2005(agustos) daihatsu yrv turbo emekler: -AEM TRU BOOST CONTROLLER -AEM FUEL IGNITION CONTROLLER -AEM filtre -HKS slashcut son susturucu -HKS BOV -GREDDY EGT -PILOT BOOSTMETER -60mm iskender kat ıptalı -60mm iskender duz boru -60mm iskender downpıpe -sılıkon hortumlar -wurth kelepceler -OZ' ULtraLeggeRa 15x7j 37et (4.9kg) -Marangoni Zeta 195-50-15 -1/2' cm spacer(arkalarda) -full ıtalyan derı kaplama koltuklar+yan doseme -ceylan derisi tavan -ozel kaplama on konsol -2kat derı dıreksıyon -henkel ses ızolasyonu -sony cdx gt200 -alpıne mıd-tız -zıebart cam fılmı mıdblack -webasto sunroof -kısa/sis mtec beyaz -orj vw kolcak -ozel yapım paspas -metal pedallar -cyclone alarm -yrv logo ıptali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen wolrath : 21-07-2008 - 03:25. |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
artık uçuyomu ? |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt |
Maaşallah kazasız belasız tam performans'a yönelik bi hareket tebrikler barış bide telefonunu aççççççççç
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #4 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
eh işte
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SARMAN |
daihatsu firmasının gururu bu araç ![]() çok güzel olmuş kazasız belasız işallah
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() actım fotoları yukluodum
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Orhan Baba |
hayırlı osun yakışmışta aynı zamanda
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |