"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Re: Yanlama
Yanlamaya yanlarsın öncedende yazdım ama senin elindeki iki araçta buna uygun değil 4x4 yanlamaz arkasını kaydırsan önü tutunduğu için toplar hiç uğraşma partner zaten dengesiz bir araba normal bir arabada yanlayarak biraz gidersin ama partnerda lastiğe bir taş gelse tanlarken araba yüksek ağırlık merkezi nedeniyle devrilir uygun araç ve yer bulduğun zaman yanla ama elindeki iki araçda buna uygun değil
__________________ |
| | |
| | #72 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
Zaten yapabilmen için sol elini çok iyi kullanman güçlü ve hızlı olması+sağ elininde aynı hızda ve güçte olması sol elinle çok rahat araba felan süremiyosan hiç deneme sol elinin aşırı hızlı ve alışkan olması lazım
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #73 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: BMW e36 328i
solak olduğum için direksiyon kavramam rahat çok iyi şekilde yanlama veya drift yapıyorum önce altındaki arabayı tanı arabayla bütün olman lazım bu iş için benim altımdaki arabayıda bilen biliyo zaten... 3 temmuz gecesi bakırköy galeria otoparkında da bi deneme yaptım ve tokyo drif deki gibi üst kata kadar drift yaparak çıktım tabi 3 yıldır bunun için her boş vaktimde aşağıdaki gibi boş top sahasında kendi çapımda antreman yapıyorum... önce sana abi tavsiyesi 18 yaşına gel ehliyeti cebine koy ama kesinlikle trafik olan yerde böyle şeyleri denemeye kalkma başına çok fecii sorunlar açarsın... trafiğe kapalı yerlerde zevk için uğraş emliyet kemerini daima tak çok ii bi drift için vitesleri 3 den 2 ye çekin beyler maksat lastik yansın...2 yıl önce acemi yanlayışı ![]()
__________________ 1/4 mile |
| | |
| | #74 | |
| No MaXaS.!! | Re: Yanlama Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #75 |
| artı_caraudio | Re: Yanlama
deneme bosver yanlamayı falan
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #76 |
| Sonbozkurt Kayıt Tarihi: 09-02-2006
Black gohst denen şahısa;bak birader lafla peynir gemisi yürümez benim kimseye hava yapmak gibi niyetim yoktur,ayrıca profeyonel şekilde de yanladığımı söylemedim madem iyi biliyosun yanlamayı,çok zor bişey olmadığınıda bilirsin,akıllı ol nickimden falan kıl kaptıysanda burda laf çarpımaya rencide etmeye çalışma!6 yaş küçüksün benden delikanlı ol!
|
| | |
| | #77 |
| Sonbozkurt Kayıt Tarihi: 09-02-2006
Hangi ildesin sen?
|
| | |
| | #78 |
| No MaXaS.!! | Re: Yanlama
nickine dikkat etmedim. adam gibi konuş ikincisi. üçüncüsü gel istanbul beşiktaş abbasağa mahallesi.. artisrlik yapıp benim ilimi sorma. birde insanların ne olduğunu bilmeden bu şekilde konuşma. efendi ol..
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| No MaXaS.!! | Re: Yanlama
tamam otur köyünde efendi efendi. yoksa bidaha haber olacaksınız
__________________ |
| | |
| | #80 | |||
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Yanlama Alıntı:
..Yanlarken durman gerekirse napacaksın..Alıntı: