Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Sürüş Teknikleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 09-07-2006, 15:18   #71
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Re: Yanlama

Yanlamaya yanlarsın öncedende yazdım ama senin elindeki iki araçta buna uygun değil 4x4 yanlamaz arkasını kaydırsan önü tutunduğu için toplar hiç uğraşma partner zaten dengesiz bir araba normal bir arabada yanlayarak biraz gidersin ama partnerda lastiğe bir taş gelse tanlarken araba yüksek ağırlık merkezi nedeniyle devrilir uygun araç ve yer bulduğun zaman yanla ama elindeki iki araçda buna uygun değil

Eski 09-07-2006, 15:26   #72
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .

Zaten yapabilmen için sol elini çok iyi kullanman güçlü ve hızlı olması+sağ elininde aynı hızda ve güçte olması sol elinle çok rahat araba felan süremiyosan hiç deneme sol elinin aşırı hızlı ve alışkan olması lazım

Eski 09-07-2006, 17:17   #73
Senior Member

Otomobil: BMW e36 328i

solak olduğum için direksiyon kavramam rahat çok iyi şekilde yanlama veya drift yapıyorum önce altındaki arabayı tanı arabayla bütün olman lazım bu iş için benim altımdaki arabayıda bilen biliyo zaten... 3 temmuz gecesi bakırköy galeria otoparkında da bi deneme yaptım ve tokyo drif deki gibi üst kata kadar drift yaparak çıktım tabi 3 yıldır bunun için her boş vaktimde aşağıdaki gibi boş top sahasında kendi çapımda antreman yapıyorum... önce sana abi tavsiyesi 18 yaşına gel ehliyeti cebine koy ama kesinlikle trafik olan yerde böyle şeyleri denemeye kalkma başına çok fecii sorunlar açarsın... trafiğe kapalı yerlerde zevk için uğraş emliyet kemerini daima tak çok ii bi drift için vitesleri 3 den 2 ye çekin beyler maksat lastik yansın...
2 yıl önce acemi yanlayışı

Eski 09-07-2006, 17:40   #74
No MaXaS.!!

^BLaCK_GHoST - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi sonbozkurt
Birader yanlayan yanlar 14 yaşında olsun,ben 15 yaşımda doğanla 1-2 yanlıyodum,bu kadar büyütecek bişey yok yani,bilen adamlar bilir,hatta 106 yı satıpda şahin doğan gibi bişey aklımdan geçmiyoda değil.El freniyle olmuyor,adam şahinle 3-4 tur sıfır çiziyor bize bakan bile yok
15 yaşında arkadan çekişli doğanla yanlıyordun demek. sana bişey söyliyimmi ben 11 yaşımdan beri araba sürerim. çokta güzel ıspatlarım bunu. yalnız sen biraz uçmuşsun bence. madem 6 yıldır yanlama yapıyorsun şuraya 1-2 videonu koyda nasıl yanlıyorsun görelim. hem g.. olmuş olurum böylece. sonrada gel ben sana videolarımı yollayayım.

Eski 09-07-2006, 17:45   #75
artı_caraudio

deneme bosver yanlamayı falan

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 18:10   #76
Sonbozkurt

sonbozkurt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Black gohst denen şahısa;bak birader lafla peynir gemisi yürümez benim kimseye hava yapmak gibi niyetim yoktur,ayrıca profeyonel şekilde de yanladığımı söylemedim madem iyi biliyosun yanlamayı,çok zor bişey olmadığınıda bilirsin,akıllı ol nickimden falan kıl kaptıysanda burda laf çarpımaya rencide etmeye çalışma!6 yaş küçüksün benden delikanlı ol!

sonbozkurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 18:12   #77
Sonbozkurt

sonbozkurt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Hangi ildesin sen?

sonbozkurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2006, 18:16   #78
No MaXaS.!!

nickine dikkat etmedim. adam gibi konuş ikincisi. üçüncüsü gel istanbul beşiktaş abbasağa mahallesi.. artisrlik yapıp benim ilimi sorma. birde insanların ne olduğunu bilmeden bu şekilde konuşma. efendi ol..

Eski 09-07-2006, 18:29   #79
No MaXaS.!!

tamam otur köyünde efendi efendi. yoksa bidaha haber olacaksınız

Eski 09-07-2006, 18:49   #80
Kuduruk Araba Terbiyecisi

golfizm - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Birader yanlayan yanlar 14 yaşında olsun,ben 15 yaşımda doğanla 1-2 yanlıyodum,bu kadar büyütecek bişey yok yani,bilen adamlar bilir,
hadi canım sende..yanlayan yanlar ne var bunda ha ..Yanlarken durman gerekirse napacaksın..

Alıntı:
Black gohst denen şahısa;bak birader lafla peynir gemisi yürümez benim kimseye hava yapmak gibi niyetim yoktur,ayrıca profeyonel şekilde de yanladığımı söylemedim madem iyi biliyosun yanlamayı,çok zor bişey olmadığınıda bilirsin,akıllı ol nickimden falan kıl kaptıysanda burda laf çarpımaya rencide etmeye çalışma!6 yaş küçüksün benden delikanlı ol!
bizim forumda akıllı ol,delikanlı ol gibi laflar pek hoş karşılanmaz..İstersen sen biraz dikkatli ol

Alıntı:
Hangi ildesin sen?
konumuzla ne alakası var?

golfizm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları