"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
| Re: Yanlama
sen 90 100 dediğin hızlarda bi panik fren yapman bi sağa sola kaçman savrulman yani sonuç olarak sana neler mal olur biliomusun?? 90 100 km hızla kaldırıma çıkmak yada direğe patlamak nedemek sen biliomusun? bedeninde cede hafızanda ömür boyu unutamayacağın izler bırakır..bunu bil...
|
| | |
| | #42 |
| Rott ;) | Re: Yanlama
yaw passatçı kardeş sende haklısın o yaşlarda bende meraklıydım hatta bi kere denemeye kalkmıştım arabayı yan yaırdım ![]() diğer deneme diyen arkadaşlarda bırakın denesin ben herşeyi deneyerek öğrendim... taklada attım yanladımda vb. denemeden öğrenilen hiç birşey kalıcı değildir... tabi bu tip yanlama falan denendikten sonra deneyende kalıcı olmayabiliyor :d |
| | |
| | #43 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
artık buraya boş msjlar atmayın.. Sokak degil buraasi.. Olmaz kardesim "denesin de gebersin" laflari burada..! denerse de gitsin biz bilmeden denesin, buradan butur bişeye ONAY CIKMAZ..!! Akıllı olun azcık, akılsız olanlar da yazmasın buraya.. Cocukların hayatı bu sizin eliniz bierlerinizde denesin de gorsun dedikleriniz.. Kendi kardesleriniz denesin de sakat kalsın mı? ailenizin bası yansın mı?!! sorumsuzluk yapmayın artık .. Bu topic de gereksiz msjlardan dolayı kilitlenmeli bence.. |
| | |
| | #44 | |
| direk download.. Kayıt Tarihi: 04-02-2005 Yaş: 21
| Re: Yanlama Alıntı:
manyakmısın sen kardeşim... bilya boncuk oynamıyor çocuk,100 km hızla 4 çekerle yanlamaktan bahsediyor... yan yattığında az sürtülmüş kafan....
__________________ bu imza alanı her türlü reklam için kiralıktır.. | |
| | |
| | #45 |
| Senior Member | Re: Yanlama
Siz şunu düşünün bu arkadaş ehliyetsiz bunları yapıyor ehliyeti olsa sokaklarda yapçak polisten korkmadan en iyisi şimdi yapsın ehliyeti olunca zevkini almış olur ve daha öncede ben en boş yerleri söylemiştim bunun yapılması için... |
| | |
| | #47 |
| FoReVeR 307 | Re: Yanlama
arkadaslar bu bes sayfayı hayretle okudum. passatcı kardesim ben eskisehirli olarak her yolu her sokagı avcumun ici gibi bilirim. eskisehire hicbir yol yanlamaya uygun deil. kac arkadasımı hasan polatkan bulvarındaki (eskisehirliler iyi bilir) keskin virajlarda kaybettim veya hastaneye kaldırdım. ayrıca bu arkadaslarımın hepsi ehliyetli insanlardı. senin daha yasın kac demek istemiorum ama bu is bırak 4 cekerle arkadan itisli arabayla biile cok fazla deneyim gerektirmekte. kesinlikle yanlamayı, limitlerde gitmeyi deneme. ESKİSEHİRDE HİCBİR YOL BUNU KALDIRMAZ ve AFFETMEZ!!! eger bu islere cok hevesliysen ve imkanın varsa yasında cok gec sayılmaz kartinge basla. sonra ileri surus teknikleri egitimi falan alır bunları pistlerde denersin
__________________ 3o7 MaNiA |
| | |
| | #48 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
maniack_tuner & changer, yanlış forumda olduğunuzu düşünüyorum. Burası apaçi mekanı değil. Bunu yönetimden size verilmiş bir uyarı gibi görebilirsiniz... |
| | |
| | #49 |
| Senior Member | Re: Yanlama
abi peki karting e nasıl başlayacaz?Eskişehirde böyle org. yok ki olsa giderdim bi karting yok Eskişehirde bi pist olsa çözülür gibi
|
| | |
| | #50 |
| Zewk ve sefa manyağı | Re: Yanlama
1.Sana ailen nasıl araba weriyor.wermese bile çalıyorsun galiba bizde çalardık ama biz öyle yanlamaktan filan korkardık biz ancak pati çektirirdik.. 2.4 çeker bir araba ile yanlayamazsın.. 3.Önünde daha çok yıllar war,yanlıyım derken kolunun bedeninden 2 metre ötede durduğunu gördüğün zaman ne demek istediğimizi anlarsın.. 4.Birdaha dobloyla partnerle 80-90-100KM HIZLARLA virajlara girme...Yazık olur sana.. Hadi bakalım Arabayla şaka olmaz.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|