"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker.Bakarsın 4 teker,4 çeker! | Re: Yanlama
90-100 yanlamaya başlarsan sonucunu burda anlatamayacak bi duruma gelirsin......napıyosun öle 90-100..... Ehliyet alsan da bu yanlama işini yapman için anahtar olmaz sana Toprakta falan yanlaman içim WRC kabiliyetinde bi arabaya sahip olman lazım Quattro falan o hızda toplayamaz senin söförlüğünde yalan olur Mesela karlı bi zeminde alışık olman lazım Boşver abicim deneme....bak bende hevesten ölecem ama yapamam kolay kolay yapmamda uygun bi mekan olmadığından(gerçi araba uygun değil) Hem sizin arabanız öyle alçak bi araba değil benim bildiğim Bu yanlama için sağlam desteklerin olması lazım O yanakta bi lastikle hemde........ tecrübe tecrübe lazım........bak sakın deneme
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Aktif Üye | Re: Yanlama
bende cok merak ediyorum acaba bu dort cekerler nasıl yanlıyo? bildigim kadarıyla yol tutusları cok saglam...
|
| | |
| | #23 |
| Pişman Değilim | Re: Yanlama
sakın asfaltta yanlamayı deneme bence !
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Senior Member | Re: Yanlama
yok abi ayar yok normalde kendi bild. kadarıyla %100 arkadan çektiği de oluyomuş ama kaydığı an değişiyor.gece verin dedim bomboş heryer.annem film yazdı bişey diyemedim.gece vakti seni kim kurtaracak sana kim boyunluk takacak? çarparsın arabayı devirirsin .bir sürü ağzım açık kaldı bişey diyemedim.doğru herşey olabilir ama yine de bende o kadar cesaret yok belli bi hızda girer çıkarım 80-90 gibi o zaman bişey olmuyor.
|
| | |
| | #25 |
| Senior Member | Re: Yanlama
arkadaşlar daha yeni eve geldim.yaklaşık 2-2.5 saat önce Pejo Partner ı aldım.atmosferik 1.9D.trafiğe kapalı alan yok zaten ama şehrin tepesinde tenha bi yolda gezdim.virajlara önceden 70-80 gibi giriyordum şimdi 85-100 arası hızlarla denedim.aracı sınırlarına kadar zorladım sayılır.lastik sesi gelmedi ama araç dönmemeye başladı.yine güzel doblo filan olsa o virajlara giremezdi.aynı yolda audi olsa o virajlara kaçla girmem lazım?
|
| | |
| | #26 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Re: Yanlama
Sınırları zorlamamış olabilirsin.Araç sadece yana yattıysa daha gider ama çok aşırı derecede savuyor istediğin yerden gitmiyorsa daha çok dıştan gidiyosa sınırları odur...
|
| | |
| | #27 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-06-2004 | Re: Yanlama
Arkadaşım elimizde ya da başka bir yerde senin dediğin gibi bir formül olduğunu sanmıyorum. Yani Peugeot Partner o viraja x'le girdiyse Audi 3x/2 ile girer gibi bir formül yok onun için bir arabanın kaçla gireceğini kimse bilemez sadece süren bilir o da hissederek olur zaten. Önce yavaş girersin sonra 5 km arttırırsın hızını, daha sonra 5, daha sonra 5. bu böyle devam eder.. Bu kadar yanlama hevesine anlam veremedim ama umarım ehliyetini alıp araba sahibi olduğunda burdaki yazılarını okuyup güleceksin. İyi akşamlar. |
| | |
| | #28 |
| Team KHAS Kayıt Tarihi: 19-01-2005 Yaş: 24 | Re: Yanlama
Abicim gerçekten nedir bu yanlama hevesi filmlerde filan nette ya da isliosan onu yapanlar kolay yapmıo büyük tecrübeler istiyor.. partnerle gezdim filan diosun da bi kere o tarz arabalrla hiç deneme o tür kullanıma gelmez o araba yanladımı da sen toplayamazsın.. Ayrıca yanlamak için direksiyon kabiliyeti ister öyle viraja limitlerde girmene ne gerek var sen yamlıyım diyorsun ama işi çok riske atıosun bütün arkadaşların dediği gibi bir yaşın daha yeterli değil iki 90-100 km hızlar diosun hayatını tehlikeye atarsın.. belli sen eline her fırsay geçtimi bunu deniyceksin ozaman boş bir yolda kimse yokken özellikle düşük hızlarda yanii arabayı kontrol edebileceğin ve en az hasarla kurtarabileceğin hızlarda dene. Yanlamak içinde viraja girerken kontra wer araçta esp warsa ilk başlarda kapatma bırak yanladımı toplasın araba direksiyonunu ilerlettiğin zaman baya ilerde espyi kapatır denersin ki ben tavsiye etmem ama yanlama işinden uzak dur derim bu sonra bagımlılık yapıo gibi bişey her fırsatta denemek istiosun sonunç malum tabii ben derimki normal kullan arabanı aldınmıda gez öle şeyler deneme kendine ii bakk..
|
| | |
| | #29 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 02-05-2005 Yaş: 26 | Re: Yanlama
EMP, dostm sen bu topicten biraz uzak kal bence, yanlış anlamazsan .. Sora bi cocugun sakatlanmasında sucluluk duyarsın.. Passatci, sende vazgec bu sevdadan, aık ve net.. Yasın ne basın ne yok efendim yanlıcakmıs, yok esp yi kapatcakmış.. ESP yi kapatırsan, kendini de bi odaya kapat hastanede Koca araba kolay kolay kurtulmuyo sınırdan cıktımı, bak benm yol sartları bozuk bi yolda olsa dahi, arabayı ESP toparlayamad bile, girdik kaldırıma.. Ki ben 8 yasımdan beri araba kullanırım, boym erken uzamıstı .. O partner martner de sakın yapma.. Devrili verir, bisiklet tekeri gibi zaten tekerleri, kayarsa da bi daha yol mol tutmaz, hem de guvensiz, canını da tehklikeye atarsin, baskasınınkini de.. Çok kızdım gercekten, bu yasta boyle seyler olmamalı, daha yasınız kac, tecrubeniz ne sizin! |
| | |
| | #30 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Re: Yanlama Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|