"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #261 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: ankara/konya Otomobil: 2006 Focus 1.6 tdci
|
Gençlik, daha doğrusu çocukluk dönemimizde hepimiz merak etmişizdir böyle şeyleri. Ben 3 şeritli bir yolda tek araç olarak seyrederken park halindeki bir araca çarpana kadar trafik terörüydüm. Yolda park halindeki araç ve bizim araçtan başka araç yoktu. Sonuçta halen boynum zorlandığında haftalarca kas gevşetici içmeme sebep oluyor... 160 km/h hızla frensiz yapılan bir kazadan alınabilecek en ufak kayıpla kurtulmuştum, hurdaya çıkan iki arabayla... Aslında bunu engellemek için go-kart pistlerini yaygınlaştırarak gençlerin hız tutkularını oralarda yenmeleri sağlanabilir diye düşünüyorum...
|
| | |
| | #262 |
| bide a5 im olsa |
epey şenlikli bi topic olmuş...ya arkadaş bende bu kadar hevesliydimde böyle de olmazki 30-40 gider el freni cekerdim(apaçiliğin 1. şartı ) şimdiki gençler cok hızlı bea yaw
|
| | |
| | #263 |
| Crazy LIPs ... |
uyqun olmayan aracımla son yanlama denememde bariyerlerle ilişkiye girmiştim
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #264 |
| Senior Member |
abov.ben fiestayla yanlamıyorum bir lastiği 500 euro ediyormuş serviste öyle dediler.şimdi 500 euro sadece bende olduğu, başka kimsede olmadığı için yanlamam uygun düşmez.size iyi yanlamalar.yanlayacaktım vazgeçtim 500 euro diyince.
|
| | |
| | #265 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-10-2008 Şehir: Eskişehir Otomobil: Citroen Berlingo
|
Bırak onurcum bak yaşında biraz küçük sanırım Eskişehir gibi bir yerde ki görüyorsundur saat 22:30dan sonra trafikler neredeyse her yere yanaşmaya başladılar.Bak ehliyeti alalı 1.5-2 sene olacak.Ehliyeti aldıktan sonra 1.5 sene sadece 1 defa çevirmeye girdim.Ama şu son 1 aydır sanırım 8-9 defa girmişimdir.Önce ehliyetini al ondan sonra dene.Ha sen illaki kafaya koymuşssan senin için en ideal yer gece saat 1den sonra esparkın otopark girişinin oradaki 4 yolun tam ortasındaki geniş alan.Yanlız kendimce tavsiye etmem.Bende yaptım zamanında al daha 1 ay bile olmadı bağlar caddesinden haller gençlik merkezinin kapı tarafına döndüm saat gece 01:30 baktım etraf bom boş sol otopark olan tarafta boş.2 tümseği atladım hızlandım hızlandım el frenini çekip bir yanlıyım dedim.En son 2 tekerin havalandığını hatırlıyorum.Dedim tamam gittin melik kesin takla attık ama verilmiş sadakamız varmış son anda yırttık.Ondan beri öyle şeyler yapmıyorum.Ne müzik açıyorum ne hız yapıyorum.En güzeli ağır ağır geziyorum.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|