"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #241 |
| mutluluklar komada... | güncel |
| | |
| | #242 |
| E36 ?? | Bmw Fan Kayıt Tarihi: 15-05-2008
|
elfo ne ya puahahaha gazo debriyajo patinajo |
| | |
| | #243 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
|
lütfen başka bi arabaya patlama, duvara ağaca filan gir. Ehliyeti yok yanlamaktan bahsediyor adam... 9 yıldır araba kullanıyorum, altımda 272 hp bmw var, yanlamıyorum. O kadar söyleyeyim. Ateşle oynayacaksın tamam da, bari başkalarını tehlikeye atma. ABD'de filan olsak, şu yazını biri ihbar etse, direk karakola çağırırlar seni. Ama işte adalet yok, güvenlik yok...
__________________ Mesajı son düzenleyen BaMBaM : 17-06-2008 - 17:06 |
| | |
| | #244 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Alıntı:
| |
| | |
| | #245 |
| Ring King:) |
Tehlikenin olmadigi bosh bir yolda güzel yanlanir.272 ps BMW ile daha güzel olur.
|
| | |
| | #246 |
| Senior Member |
ben fwd fiestayla cok güzel yanlıyorum valla tüm virajı yan yan ,hiçbi zaman bu araç yanlamaz istisnalar dısında ondada ufak ayar verir uzun süre olmaz o da. ayrıca bmw olayına katılıyorum hiçmi denemedin |
| | |
| | #247 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
arkadaşlar Bambam' ı hemen kınayalım bakın efendi gibi düz gidiyormuş 272 ps arabasıyla, yan gitmek varken. rica ediyorum ilk öğreneceğiniz sürüş tekniği yanlamak olsun ehliyetinizi aldığınız zaman. hatta mümkünse bu arkadaş gibi 13-14 yaşından itibaren arabayı kaçırarak şehir içi yollarda ralli teknikleri denemekte fayda var.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #248 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
yaa neler gördüm neler okudum yaaaa bide sizde destekler gibisiniz svt5 abi sizden beklemezdim en azından.... nasıl yanlanır diye konu açılmış olaya bakın yaaa noldu bu olay nereye gidiyor...tmm bazı durumlarda iyi birşey dir belki ancak bunu profesyonel olarak ögrenmek daha mantıklı bir ara kursalar vardı onlara gidin lütfen yapmayın böyle işler...herkes efendi gibi kullansa herkes kurallara uysa arabasını zorlama sabunlara hiç gerek kalacagını düşünmüyorum....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #249 |
| Senior Member |
o çocuk hiçbirşey denemedi yalnız |
| | |
| | #250 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
![]() şaka ediyorum yoksa hiç böyle tavsiye olur mu?
__________________ RICA Tuning | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|