"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #231 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
bir yaşam bicimi olarak yanlamak ![]() |
| | |
| | #232 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
yanla(n)mak var bıde. ![]() yanından gecen arabanın gırmançi bi sekılde ustune kırıp mal mal hareketler yaparak nasıl yanladım dıye haykırması
__________________ |
| | |
| | #233 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
| |
| | |
| | #234 |
| E36 ?? | Bmw Fan Kayıt Tarihi: 15-05-2008
|
Abicim yanlarım esp kapatırım 100le girerim el freni çekerim hedehödö diyorsunda 1) daha ehliyetin bile yok allah korusun farzetki kaza yaptın birine birşey oldu,hapis cezası olduğundan haberin var mı ? 2) herşeyin yeri zamanı varı al ehliyetini git bir pistte eğitim al çok meraklıysan yanlamaya hem uygun araçlarla hemde trafiğe kapalı yerlerde prof. yardımla öğrenir-eğlenirsin bu gibi şeyler trafikte olcak iş değil oyunda değil Ölüm var sakatlık var allah korusun Çok seviyorsan araba kullanmayı ara sıra rica et babandan şehir trafiğinden uzakta kullan baban yanındayken ama böyle şeylere sakın kalkışma. |
| | |
| | #236 |
| mutluluklar komada... |
yani ![]() :Ramo
|
| | |
| | #237 |
yok be olm sahibi daha 17 yaşında şimdi hatırladım hatta clio sembolle hızlı viraja girmeye çalışıyodu galiba |
| | |
| | #238 |
| E36 ?? | Bmw Fan Kayıt Tarihi: 15-05-2008
|
Galiba o virajdan çıkmamış muha |
| | |
| | #239 |
| ÜzgünBakanÜye |
ne yorucu bir gündü yanlarım ağrıdı be |
| | |
| | #240 |