"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #191 |
| Senior Member | Re: Yanlama
sancar senle tanısalım , msn filan yokmu batuhan -sancar , bırak 1 series filan dalgasına söylemiyorum ledli stoplu tertemiz duran bi e46 hepsinden ötedir 330cd |
| | |
| | #192 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Yanlama
Onla öyle kolay yanlayamazsınız demedi demeyin. Direk attan düşmüş gibi fırlatır kıcını. |
| | |
| Reklam |
| | #193 | |
| artı_caraudio | Re: Yanlama Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #194 |
| tanımlanamayan member | Re: Yanlama
muahahah ![]()
__________________ i be anladık |
| | |
| | #196 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Şehir: İstanbul
birader bak bnm yaşı daha 19 babamdan arabayı alıp zorla geziom,sen daha 14 luk insan ne die yanlıon hemen daha bı dur. ,once bi ehliyet yaşın gelsin,sonra piste çık profesyonel birisiyle yap yapçanı,yaşamayı sevmıon herhalde |
| | |
| | #197 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-09-2007
Yanlamak istiyosan gokart yap cok iyi hissedebiliyosun arkanın atacagı zamanı ve sadece orda dene.Arabalarla sokaklarda caddelerde yanlamak süper usta olsan da cok tehlikeli. Yollar bozuk arka bi cukura girer baslarsın taklaya durduran da olmaz.
|
| | |
| | #199 | ||
| Senior Member | Re: Yanlama Alıntı:
![]() emin ol alakası yok zaten öyle olsa buraya üye olmazdım daha önce oldu kaza ama hale seviyorum bu içindeki sevgidir Alıntı:
![]() bence sorunların var açık sokakta valla senin gibi biri gelip benim önümde yanlıyıp kullandığım arabaya vurursa linç ederim arabadan canlı çıksanda sonra canlı çıkamazsın emin ol bunları yaptığına göre ölmeyi göze alıyorsun git uçurumdan atla veya illede araba olcaksa uçurumdan arabayla uç banane ama başka insanlara zarar verme | ||
| | |
| | #200 |
| naturally aspirated only | Re: Yanlama
önden çekişli arabayla el frenini çekerek viraj almak yanlamak değildir sadece arkayı merkezkaçdan dolayı dışarı sürükler yanlamak güç ile olur
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|