"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #151 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Re: Yanlama
dostum sen kendini gözden çıkarmıssında arabaya yazık etme ozaman git bi bisikletle yanla istersen 18 den sonra arabayla denersin daha biz denemedik okadar kapalı alanlarda bile bu arada partner felaket kopuyo toplamıyo bi kere zor kurtardık
|
| | |
| | #152 |
| WRC Diyolar NedeneSe | Re: Yanlama
Audi Gibi Bi Arabada Yanlamak Akıl İşi Deil Cek Filmi Tak Jantı Gez Tısıl Tısıl Atla Piayasaya ...
__________________ Özenle Araba Perte Cıkarılır ... ![]() |
| | |
| | #153 |
| Senior Member | Re: Yanlama
neyse ehliyeti bi alayım piste çıkacam inş. o zamana belki ucuzlar |
| | |
| | #154 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
of ya konuya bak 16 yaşında birini ikna etmeye çalışıyorz yanlamaması için o inatla bildiğini okuyor tam herkes hemfikir doğruyu anlatıyor birileri çıkıp şöle yap böle yap dior..bu arkadaş ın duyuları tecrübe yaşayınca açılacak sanırım passatcı hiç pert olan bi aracın içinde bulundumu ya da herhangi bir kaza geçirdinmi ? inan bana insanı arabadan soğutuyor..çok zorlama derim ben...
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #155 |
| Pişman Değilim | Re: Yanlama
sadece izle videodaki gibi bir pist bulunca denersin; Tiff Needell 4x4 wheel Drive Tiff Needell 4x4 wheel Drive
__________________ |
| | |
| | #156 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
bu kadar cok meraklı olmak ıyı sey degıl soyle anlatıyım 3 seneden araba kullnıyorum 3 sene ıcınde yaklasık 100 bın km ye yakın yol yaptım dun şile yolundan gerı dönerken ufak ufak yanlıya yanlıya gelıyorduk yerlerde ıslak yagmur yagıyordu yanlarken aracı elımızden bır kacırdık yolda sekız cızdık ardından kayıp yan taraftakı v seklındekı su kanalına düsüp geri cıktık neysekı allahtan arabanın sadece 2 tane jantı egrıldı 1 ad maspıye kırıldı o kadar kımsede bır sey yok bu tarz seyler basına gelmesın dıkkat edın sonucta 4 tekerlek ustunde gıdıyorsunuz ayrıca ne kadarda ıyı kullansanız bazen ısler ters gıdebılıyor bakın renç koçibey turkıyede araba ıyı arac kullanan ender kısılerden bırısıydı ama ne oldu trafık kazasında öldü... |
| | |
| | #157 | |
| Senior Member | Re: Yanlama Alıntı:
,kolum çıktı,takla atmıştık,virajlara hızlı filan girersin birazda yanlama olayı kötü geçen 10-20 le köşe dönerken elfreni çekeyim dedim yerler biraz buzdu, arka mahallede araba kontrolden çıktı azar azar kaymaya başladı arkası koptu yani,iyce bilmek lazım pistte filan yada baya büyük bi alanda 1 saat filan deneyince olur gibi yavaş yavaş
| |
| | |
| | #158 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
hea 1 saat evet |
| | |
| | #159 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: Yanlama
bence yanla güzel olur...izlenme rekorları kırarsın.....tabii kaza bölümünde.....arkadaşım önce hafif yanlamaları dene sonra gözün keserse büyük oynarsın....ama benden tavsiye babana yakalanma
|
| | |
| | #160 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-03-2007
| Re: Yanlama Alıntı:
bencede hiç deneme bende beykozdan ümraniyeye bağlanan orman yollarında yapmaya kalktım ve sonuc bi oraya bi buraya kendimi orta refuzun üstünde buldum.inan bana kaza yaptıktan sonraki 5 saniye çok kötü oluyo boşver sen ders çalış genelde öğrenciler ne yaparsa sende onu yap mesela git top oyna bilgisayarda drift yap | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|