"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 |
| Senior Member | Re: Yanlama
baraj inş. var,kimse gelmiyo ,pek bilinen biyer değil zaten
|
| | |
| | #142 |
| Kafkasyalı Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Almaty Yaş: 30 Otomobil: Land Cruiser 100
| Re: Yanlama
Arkadaşım sen düz git. Gerisini boşver. Fazla kanın kaynarsa aç Gran Turismo'yu sabahlara kadar yanla hemde bedava.
|
| | |
| | #143 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
mtb ne yahu?
|
| | |
| | #144 |
| steer with me! Kayıt Tarihi: 08-06-2005
mtb çok fitesli pisiklet ben bikeresinde 60 yapmıştım 24" jant vardı pisikletimde ama arabayla caddede yanlama taraftarı deilim. passat cım sen arabanı kap gel ben sana öğretirim. (arabanı kaskolattır da getir..) |
| | |
| Reklam |
| | #145 |
| Senior Member | Re: Yanlama
mtb mountain bike oluyor....bende bmx leri çok seviyorum da istanbulda falan çok az bmx ci var arkadaşım falan olsa yada çok binen olsa bende alıcam kesin bi tane ama tek başıma binmek istemiyorum...
|
| | |
| | #146 |
| BABA | Re: Yanlama
kocum ben 20 yasındayım ıkı araba parcaladım.2005 opel vectra 2001 3.25.uzun araclarda yanlarken bır denge noktası var orayı kacırdıgın anda paket olursun.cunku o noktayı astıgı anda kontrol gıdıoy ıstersen 3000 motor olsun trasa baglar.benım tavsıyem bosyerlerde ufak ufak baslaman ısın pıclıgını ogrenınce baslarsın yan koymaya bende suan passata bınıyorum passat gotu atmaz ama fazla kafayı atar dıkkat et....
|
| | |
| | #148 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
@passatci : senin sonunu hic hayirli gormuyorum kardesim.yanilmak icin de dua ediyorum.. sen bu yasinda korkmayi kotu bisey gibi sanabilirsin ama biraz korkman gerekir. belki bu ozelliginle gurur bile duyuyosundur ama hayatini olumsuz etkiledigini gorunce bana hak vereceksin. dedigim gibi umarim yanilirim.. gidisat hic iyi degil.. |
| | |
| | #149 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Yanlama
konu bisiklete donmus neysee su video verilmisti zaten bunu izlersen farki gorursun
__________________ |
| | |
| | #150 |
| Polo Redline Sport Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 25
ne biçim bir iddia'yı tartışıyosunuz öylece izliyorum sizi.
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|