"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Yanlama Alıntı:
Oturup toplamadım Tabii ki.. Ama bizim işimizin dediğinden pek farkı yok.. 86-2002 arası senede en az 90/100bin civarı yapmışımdır... Ondan öncesi sonrası da tutar bir şeyler..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. Mesajı son düzenleyen hkn61k : 10-07-2006 - 19:12 | |
| | |
| | #132 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Yanlama
helal olsun ne diym 2.000.000 km inanılmaz bir rakam...
|
| | |
| Reklam |
| | #133 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Yanlama Alıntı:
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #134 |
| Midnight Militia | Re: Yanlama
Genç kardeşim kafasına koymuş 1 kere bu olayları. Ben dahil herkez karşı çıksakta yapmaya devam edecek. Bu nedenle bence kendine en az zarar vermesi için "yapma etme" demek yerine güvenli bir şekilde nasıl yapılır bu paylaşılmalı
__________________ |
| | |
| | #135 |
| Senior Member | Re: Yanlama
bizimki de yapmıştır belki bnm yaşımdan beri kullanıyomuş kendisi hapis yatmış 2 gün ehliyetsizlikten ,o zaman diyo günde bi kere ceza kesiyolardı,ben kestiriyodum sabahtan diğerleri çevirince ben cezamı ödedimd diyomuş geziyomuş ama girmiş 1 kere,genetik herhalde ,2 milyonu bilmiyorum ama kamyon da sürüyomuş,araba 27000 de a6,2005 mayıs alımı
|
| | |
| | #136 |
ehehe mesajların hepsinin okumama rağmen genç arkadaşın ehliyet sürüç güvenliğinden bahseden kimseyi tınlamadığını fark ettim burnunun dikine gidiyor ne diyim helal olsun |
| | |
| | #137 |
mtb cimisin abi mtb lerle de biraz aram iyidir bisikletlede 66 bastıydım ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #138 |
eminim onuda yapmışsındır. kabiliyetine kimsenin çamur attığı yok zaten ama sen genede biraz uslu dur.
|
| | |
| Reklam |
| | #139 |
konumuz mtb değil tabiki,bir kere denedim ter içinde kaldım slalomu bomboş inşaat olan yolda partner la yerlerde biraz kum fln vardı asfalt üstünde kanter oldum resmen :d ,arkayı çok az bırakıyor ben hemen terse kırıyorum toplamak için onada çalışacam bi ara,buna kızmayın kuş bilem yoktu gittiğim yerde
|
| | |
| | #140 |
niye kızmıyacakmışızki. kuş bilem yoktu dediğin yere neyle ve nasıl gittin peki |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|