"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 | |
| Senior Member | Re: Yanlama Alıntı:
benden tamam hatta tüm arabalarının top speedini yaz abi | |
| | |
| | #122 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Yanlama
ohhhh beleşe getir sonra topspeed yaz ![]()
__________________ |
| | |
| | #123 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Yanlama Alıntı:
Özelden attım.. kurtardın. Ama lütfen aşağıda yazdıklarımı ciddiye al.. Otomobil ve hızı ayrı düşünmem imkansız. bu yaşta hala yola gidecem diye çocuk gibi heyecanlanıyorum.. Şimdiye kadar en az 2milyon km yol yaptım. Ama hayatımda hiç hatalı sollama yapmadım. zevkini alabilmek için herşeyin önce yaşıyor olmak lazım. Ve merdivenleri ne kadar hızlı çıkarsan o kadar çabuk yorulursun. Aceleci olma adım adım herşeyi öğren. Otomobil sürüş tekniklerini geliştirmek için başkalarını bilgileri önemlidir ama sen kendinin ve aracının kapasitesini bilmezsen sonu herkes için üzücü olur. Kendini uygun yollarda geliştir. Bak ailenin durumu iyi yarış okulları, ileri sürücülük kursları var onlara katıl..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #124 | |
| No MaXaS.!! | Re: Yanlama Alıntı:
![]() bu bi hastalık heralde yaa. tedaviside bulunmaz kolay kolay.
__________________ | |
| | |
| | #125 |
| Re: Yanlama
Tedavisi varsa bile tedavi olmak istemiyorum..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #126 |
| '95 | Re: Yanlama
Abi bende de aynı durum var Araba ne olursa olsun yaklaşıp kapısını açarken sanki midem çekiliyo gibi oluyor..Bence tarifi olmayan duygular bunlar ve hakikaten hastalık
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #127 |
| Re: Yanlama
Şirkette corsa easytronic var... 1 hafta 10 gün binmeyince gidip süresim geliyor. kasım da değiştereceğiz.. Şimdiden o sınıftakileri kesmeye başladım.. 4 yıl kalsa 1000km sürecem sürmeyecem sanki kendime alacakmışım gibi inceliyorum.. İyi hastalık.. Allah başka dert vermesin..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #128 |
| '95 | Re: Yanlama Amin ne diyelim abi..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #129 | |
| Senior Member | Re: Yanlama Alıntı:
Dünyanın en güzel hastalığı bu olsa gerek | |
| | |
| | #130 | |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Yanlama Alıntı:
![]() 44 yaşında olsanız 18 yaşından beri kullnıyor olsanız 9490 gündür araba kullanıyorsunuz..Günde ortalama 210 km. yapmanız gerekir 18 yaşından şimdiki yaşınıza..otobüs şoförleri yapmamıştır yaw 2 milyon km.. Dünyanın çevresini 50 kere dolanmak 2.000.000 km... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|