"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Yanlama
Bu da "apaçi" nin tanımıdır.
|
| | |
| | #112 | |
| Senior Member | Re: Yanlama Alıntı:
tabi özel mesaj kutusu dolu değilse dün gece natiliusun orda saat 12- 1 arasında sanırım bi gri civicle 41 plakalı şahin kapışır gibilerdi...civic önden gidiodu...civic sürekli *** attırıyodu daha sonra el freninide çekmeye başladı...yapmaya çalıştığı hareket yanlamakmıydı tam anlamadım ama dışardan çok itici geliyodu arkadan itişli bi araba haricinde pek yakışmıyo yanlamak bence... herneyse ışıktan kalktı eleman sanırım el frenini fazla çekti araya araba girdi göremedim en son arabanın tamponu ve kaportası göçmüştü...arabayı ters yöne doğru (ters şerite) döndürdü zaten araba yola dik şekilde durdu o anda yanından geçiyoduk yanındaki elaman gülüodu anlamadım nie güldüğünü ya neyse.... yaklaşık 50 metre ilerde ışıklarda da polis otosu vardı karşılaşmışlarmıdır bilmiyorumda yazık oldu cocuğa...hak etmedi değil ama genede yazık...şöylede bişey war kazayı yara almadan kurtardı belki o kazayı yapmasa daha yüksek hızlara çıkıp daha kötü bi kaza da yapabilirdi...herşeyde bi hayır vardır derler.... diyeceğim odur ki yaptığınız hareketi başkası yaparken bi düşünün sonra yapın böyle düşününce çoğu apeçi hareketi de yapmaktan vazgeçersiniz....BUNLARA GERENK YOK | |
| | |
| | #113 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Ne attırıyordu dedin?
|
| | |
| | #114 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Yanlama
babam sağolsun 250 görmeme izin wermişti..sağolsun (ceza wermeyin zaten daha önce bu lafımdan dolayı ceza aldım )yanlamaları da kapalı yerlerde kendi kendime yapıyorum.. buarada audiye yazık edersin bence o arabayla yapma bari.. senin heyecanını anlıyorum.kardeşim de senin gibi we ona öğrettim bu işleri gizli gizli yapmaya çalışmasın diye. bölesi daha iyi.audiye yazık etme. yaparsın bir gün
__________________ |
| | |
| | #115 | |
s2k da herkes bulaşıyordur tabi meraktan soruyorum s2k yla accord 2.4 kaç yaptı? | |
| | |
| | #116 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Çok.. Ne yapabiliyorlarsa.. Ağaçları sen dikeceksen yazıyımm
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #117 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Yanlama
accorddan pek umudum yok da, s2k ii yapmıştır yaww.....
__________________ |
| | |
| | #118 | |
| Re: Yanlama Alıntı:
Adapazarı-Düzce ve izmir Aydın gişelerden önce ki rampa da 4'te 6900 devir çevirdi accord.
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #119 | |
| |
| | |
| | #120 |
Ağaçlar benden demedin hala
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |