"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Yanlama
arkadaşlar 4 çeker araçlarla nasıl yanlanılır?Wrx lerle Evo larla fln yanlayanlar var.Audiyle nasıl yanlanılır?detaylıca anlatabilirmisiniz benim bilmediğim bir çok şey vardır.Esp düğmesi var.Esp yi kapatacağım Abs fln da kapanacak tabi.Esp ye basılı tutunca bişey oluyormu bunlarda bilen varmı Bmw de basılı tutunca tamamen devre dışı kalıyor bildiğim kadarıyla.subarular fln 4 çeker.quattronun farkı çok olurmu?toprak yolda tarla gibi yolda fln denemek istiyorum .araç 1900 kg.lastikleri continental premium contact mı ne ?boyutları :225/55/16 99Y .araç tiptronic sanz.düz e mi almam gerekiyor.düze alınca 4500 gibi vites yükseltiyor ama elektronik sistemleri kaparsam kesiciye girer herhalde.böyle arabalarla yanlayanlar varmı?anlatabilirmisiniz?belki de hiç yanlamayabilir?bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
|
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Yanlama
Sakin ol öncelikle, ve deneme böyle şeyleri. Ehliyetini aldıktan sonra, onu da pistlerde yapmak kaydıyla denersin böyle şeyleri. Yanlama denilen şeyin hele de büyük boyutlara sahip araçlarla hiç şakası olmaz. ESP kapalı olmalı tabii ki ama ABS kapanmayacak, zaten benim gibi kablo fetişisti değilsen kapatamazsın da. Ayrıca ayrıca, AWD araçlarla yanlamak biraz bu tür araçlarda tecrübe gerektirir. Contra yapmadan zaten kendisi belirli bir çizgide döner çoğu zaman, bu durumlarda contra yapıldığından terse çok şiddetli atar kendini. |
| | |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Yanlama
sen bak itiraflar bölümüne millet alışveriş arabasıyla yanlıyo boşver bunları kap bi araba yanla dur önce işin mantığını kavra ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
| MuhtereM | Re: Yanlama
tecrubeni bilmiyorum ama bencede şimdilik acele etmesen daha iyi olur, kimse üzücü sonuçlarla karşılaşmak istemez.
|
| | |
| | #6 |
| Mach 1 | Re: Yanlama
biliyorum heveslisin ama bende senin yaşındayken ceviz ağacına doğru yanlamıştım...babamda beni yanlamıştı... hiç merak etme böyle şeyleri kardeşim önce ehliyet al...sonra ağır ağır açılırsın
|
| | |
| | #7 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | Re: Yanlama
Bu yaşta bu heyecan iyi değil.
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #8 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: Yanlama www.liveforspeed.net Her aracın nasıl tepki verdiğini görmek istersen bu senin için şimdilik en iyi yol ![]() Lisansı alırsan 4*4 araçlarlada oynayabilirsin..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: Yanlama
arkadaşlar konunun burada olduğunu bilmiyordum yeni gördüm.eylülde 16 ya gireceğim ama modifiyem 1 yaş eksikmi gösteriyor nedir .yani araç bayağı yol tutar iş zor.virajda bmw 5 serisini geçebilirmi?susp. da önemli tabi.bmw nin susp.nuyla audininkini karşılaştırsak durum ne olur?bizim evin önünde bi viraj var kaçla girebilirm bilmiyorum tırsıyorum.renault clio sembolle genişe almadan ortadan 85 le girdim ama daha hızlı girermi bilmiyorum.audi kaçla girer ?lastiklerden ses gelse bile audi kendini bırakmazmı?ne yapar bu ?
|
| | |
| | #10 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | Re: Yanlama
-5 serisini geçemezsin çünkü "Trafik Kuralları" denen birşey var. Her yer pist değil. -BMW'nin süspansiyonları daha serttir yol tutuşu daha iyidir. -Evin garajına o hızla girdikten sonra bence yol tutuşu değil aracın fren mesafesini düşün. -Audi değil birçok araç kendini bırakabilir. Bırakırsa o korkuyla bir daha ömür boyu araba sürmek istemeyebilirsin. -Bu yaşta bu kadar heyecan iyi değil.
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|