"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #251 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22 |
yok abi gülücük attım bnde oraya.... ![]() gerçekten takip ediyorum sni ve düşüncelerinde önemli bnm için bilginle çok şey katıyorsun bnce buraya... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #252 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33 |
estafurullah, sohbet ediyoruz fikir alışverişi yapıyoruz işte bilebildiğimiz ölçüde.
__________________ Volvo S60 T5 - RICA PPC |
| | |
| | #253 | |
| SW Member | Alıntı:
bide nezamandır elfireni cekmek yanlamak oldu? buda iki ![]() | |
| | |
| | #254 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet | Alıntı:
Öncelikle bomboş bir yerde değilsem, tehlikeli. Ayrıca: Arabanın değeri belli, bir lastiği 457€, niye canına okuyayim ki? Ayrıca yanlamak çoğu şartta aptalca bir eylem kanaatimce. Buradaki bir arkadaş şaka amaçlı söylemiş, ama başka ortamlarda yanlamıyorsan sat o arabayı lafını ciddi ciddi diyen insan siluetinde varlıklar gerçekten yaşıyor ve bizimle aynı oksijeni soluyorlar maalesef.
__________________ | |
| | |
| | #255 | |
| Senior Member | Alıntı:
![]() şaka bir yana bendede ordan bmw yi yeni aldığımda banada aynısını diyorlardı bende dalga geçiyordum diyenlerle
| |
| | |
| | #256 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Allah belanı versin Rıfkı volII ahahhahaha ![]() ![]() |
| | |
| | #257 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) |
Yan mı? O da ne ki?
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #258 |
| Senior Member | m3 le olmaz o işler fiesta al bi tane araç kendinden niyetli |
| | |
| | #259 | |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: 89C (Başakşehir d.k.- Taksim)/// 98H(Başakşehir-Bakırköy) ;) | Alıntı:
yeni jenerasyon neriye gidio bööle yaf![]()
__________________ obaaaa ... | |
| | |
| | #260 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|