"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| I like your sytle :ramo Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Ben de öyle dedim zaten Karda basınc artırılsın buzda azaltılsın Buzda yemişim deseni ![]() Ayrıca optimum falan ölçemeyiz zaten de küçük bi basınc farkıyla çap büyüyeceğinden dişlerin arasındaki mesafe de artacaktır dengeli büyüme saglanırsa. Gayet basit hesap
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. Mesajı son düzenleyen CrKN : 04-04-2008 - 01:25. |
| |
| | #72 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Ye de gör tersten.. ![]() Ulan kafası çalışan adamsın bir de. Buzda basınç azaltılsın diyorsun.. 1200kg ağırlık.. 30cm2 yerine 32cm2ye basarsa ne olur bir düşün bakalım
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #73 |
| I like your sytle :ramo Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Sen buza basınc uygulayarak ne yapabilirsin Ozan ?? Esnetiyo musun kırıyo musun ne yapıyosun ? Adamlar bu buzun üstünde tır sürüyolar. Burda basınc değildir önemli olan. Sürtünme yüzeyini artırıp kaymayı minimuma düşürmek amaç. Kayma kesinlikle var. Çivili lastik kullanmıyosan zaten buzu etkileyemezsin o desenli-desensiz lastiklerle. Sen de kafası calısan adamsın be olm yapma bunu
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|