"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
ABS'li araçlarda pompalama yapılmamalı.. Tüm güçle frene asınılmalı..
|
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005 | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
bilirkişininde dediği gibi abs sistemine sahip olan araçlar zaten pompalama diye tabir edilen olayı kendileri gerçekleştirirler bunu bizlerin yapmasına gerek yoktur
|
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005 | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
bilirkişininde dediği gibi abs sistemine sahip olan araçlar zaten pompalama diye tabir edilen olayı kendileri gerçekleştirirler bunu bizlerin yapmasına gerek yoktur
|
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005 |
arkadaşlar iyi güzel yola dikkat ettik ama birde dikkat etmemiz gereken polisler var tw de izlediğim kadarıyla aracımızda kar lastiği olsa dahi eğer yanımızda kar / patinaj zincirimiz yoksa ceza kesiyolarmış bu yüzden aman dikkat diyorum...oooo ne gzl kar lastiğimizde var hiç sorun yaşamadan gidiyoruz diip zincirlerinizi eve bırakmayın snra polis amcalar cıssss yapar |
| | |
| | #15 |
| The Pﮮäץboy | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
Derdinide anlatamıyorsun ki.... Hani zincir diyor.... -Memur bey kar lastiği var vs.vs. Yok kardeşim anlamam ben Zincir kardeşim zincir nerdee... Töbe töbe
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
gayet sakin inip lastiğin üstündeki kar simgesini gösterin.. Birçoğu buyrun devam edin dikkat edin vs der geçer..
|
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-02-2005 Yaş: 22 | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
peki bu yeni teknoloji ürünlerden kullanırsak da zincir istiyolar mı illa bagajda 1 tane bulunsun mu hani şu palet midir nedir var ya 2sn.de takılıp çıkarılan icat.. onu kullansak da zincir isterim ben diye tutturur mu polis amcalar?
|
| | |
| | #18 | |
| spider | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak... Alıntı:
![]() avrupaya uymaya çalışıyorlar fakat diğer ülkelerde ne yazık ki patinaj zinciri denilen araç 10-15 sene ewwel kullanılıodu artık böle bişey yok.Ama malesef biz hala kullanıoruz bunu üzülerek söylüyorum...
__________________ KONTROLSÜZ GÜÇ , GÜÇ DEĞİLDİR... ![]() | |
| | |
| | #19 | |
| spider | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak... Alıntı:
![]() avrupaya uymaya çalışıyorlar fakat diğer ülkelerde ne yazık ki patinaj zinciri denilen araç 10-15 sene ewwel kullanılıodu artık böle bişey yok.Ama malesef biz hala kullanıoruz bunu üzülerek söylüyorum...
__________________ KONTROLSÜZ GÜÇ , GÜÇ DEĞİLDİR... ![]() | |
| | |
| | #20 |
| AUTOBAHN Kayıt Tarihi: 20-08-2004 Yaş: 22 | Re: Kaygan zeminde araç kullanmak...
en sevdiğim buzlu zeminde açık arazide sürmek bayılıyorum yaw zefkten
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|