"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Alıntı:
artık bi porçe alabilirim | |
| | |
| | #33 |
| '95 | Önden,arkadan,hem arkadan hem önden..Genelde şu olur diye bşi söleyemezsin..Sürüş biçimine de pek bağlı değildir aşırı yumuşak olmadıkça.Zemin ne durumda,lastiklerin ne durumda,bunlar etkendir genellikle..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #34 |
| mutluluklar komada... |
kar fırtınası oldugu zaman yerler buz tutmuş bende yaklaşık 300 metre araba itmekten ellerim dondu nerdeyse araba durdu gitmiyo babam ugraşıyo gitmek için arkadada 500 mtre kuyruk oluşmuş babama birazda ben kullanıcam dedim geçtim direksiyona ![]() deneyimlerimi paylaşıyım dedim:araç dizel arkadan çekiş.. kaldırken direksiyon düz konumda ayak gazdan çekilmiş debriyajda yarım basıp kavradıgı yerden kaldırmak gerekiyo.yokuş çıkarken asla durmamak gerekiyo.karda kullanırken en büyük hata gaza fazla basmak.anında duruyo çünki araç arkadan kaydıgı zaman kayma yönüne direksiyon çevirmek,önden kaydıgında ise hafif daha fazla gaza basmak gerekiyo.araç durdurmak için ise aracı boşa atıp firene çok hafif basmak gerekiyo.yokuş inerken ise firene basmamak viteste inmek gerekiyo.not:bütün bunları yaparken yanımda 21 senelik deneyimli söförün yavaş söle yap böle yap demelerine aldırış etmeden kendince sürmek gerekiyo. |
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-03-2008
|
cok kötü oluyor ya kisin araba sürmek, zaten tam beceremiom sürmeyi, kar oldugu zaman araba iyice kayiyor, frene bassamda ancak basmamdan 10saniye sonra araba tam duruyo.
|
| | |
| | #36 |
| Team Lada |
rusyada hep karda buzda araba kullaniyorum bu kis komple yazlik lastikle gezdim vala acaip kayiyo ama aliskanlik ve hissiyat iste. kisin antalyaya gittim zincirsiz yaz lastigi ile arkadas ile beraber kullandik ayni yolda o iki defa ters dondu gelis yonune 1 den yukari cikamadi ben ayni yolda 4 le hicbirsey yokmus gibi gittim sahin le burdur a gelmeden de yokus var buzda arabadaki 3 kisi indi korktular ben o yolu tek indim asagida onlari bekledim hisset tecrube
|
| | |
| | #37 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kesinlikle çekişin olduğu tekerde olmalıdır. Tamam, direksiyonun da af geçirebilmesi lazım, fakat arka lastikler çekiş sağlayamazsa, araba zaten yerinden kıpırdayamaz, ve arkası kontrol edilebilen bir aracın arkadan öne verdiği kuvvetler ile önü kontrol edilebilir. tabii hiç biri yine kar lastiğinin yerini tutamaz, o ayrı. |
| | |
| | #38 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
şimdiden özledim karda araba sürmeyi...
__________________ ![]() |
| | |
| | #39 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bir de bana sor!
|
| | |
| | #40 |
| 911 FaTaLL 7/24 |
4*4 lerde tam oalrak diff lock yoksa çapraz atınca(daimi çapraz çeken tekerlere)daha iyi oluyor
__________________ NeReYe KaDaR? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|