"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #22 |
| ÜzgünBakanÜye |
ya nebileyim çapraz filan takana kadar alırsın bi çift zincir daha en azından gönül rahatlığıyla frene basarsın |
| | |
| | #23 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24 |
benim de merak ettiğim bir konu, bmw gibi arkadan itişli araçlarda zincir öne mi yoksa arkaya mı takılır? itiş arkadan, ama kontrol de önden. hep kafama takılmıştır bu.. şu kışın araçların tekerlerinde gördüğümüz pratik plastik kar paletlerinin takıldığı zımbırtıları bazı bmw'lerde bile önde görüyorum. |
| | |
| | #24 | |
| Orhan Baba | Alıntı:
eğer fazladan varsa takarsın dört tekere yoksa çekişin olduğu tekere tabi bende bi cilocu abla görmüştüm arkalar zincir takmış geziyodu | |
| | |
| | #25 | |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24 | Alıntı:
bi panik anında çekiş kadar direksiyon kontrolü de önemli değil midir? 4 tekere takmak tabi daha garanti bu durumda da ![]() neyse arkadan itişi olanlar düşünsün, ama merak ediyordum, konusunu görünce sorayım dedim. "çekiş nerdeyse zincir oraya takılır" şeklinde de cevabımı aldım. | |
| | |
| | #26 |
| mutluluklar komada... |
pardon bişey sorcamda siz neden süt dökmüş kedi gibi konuşuyosunuz hani nerde geyik ![]() kışın araçlar önden mi arkadanmı kaymaya meyillidir. |
| | |
| | #27 |
| ÜzgünBakanÜye |
nasıl kullandığına bağlı bence. ama tehlikeye atmadan kullanırken kaymalarda ön daha çok bence, hız artınca arkayı atar diye tahmin ediyorum
|
| | |
| | #28 | ||
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24 | Alıntı:
keyfim yok ve ciddiye alıp önem verdiğim bir konu. Alıntı:
Mesajı son düzenleyen ABBA : 05-02-2008 - 16:58. Sebep: cümle düzeltme | ||
| | |
| | #29 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | genelde onden
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #30 | |
| Orhan Baba | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|