"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #82 |
| alfonzo | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
evo,ımpreza(vb) arbalarda el freninin %50 kadar çekilmesi durumunda 180o dönüşlerde ön tekerlekler bloke olup sadece arka tekerlekler çalışır durumda dönüş yapabilirler çıkış için fren bırakılır ve bir güzel uzanır.
__________________ yakışmadı ölüm sana |
| | |
| | #83 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Ön tekerler mi kitlenir? Emin misin? |
| | |
| | #84 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
merso kunlananlar napıo peki?
__________________ çok eski üye |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| stay away | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
arabanın arkasını savurmak istiyosan el freni değil bence arkadan itişli bi araçla bu yapılmalıdır asıl kontrol ve ustalık gerektiren budur bence.tabi bu benim görüşüm.yani el freni ile değil viraja girerken doğru viteste gaz pedalına yüklenmek.tabi aracını motor gücününde buna yeterli olması lazım.
|
| | |
| | #86 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-11-2005
Çok kısa süreli olması lazım uzun süreli el freni çekim esnasında arabanın savrulması söz konusudur.
|
| | |
| | #87 |
| DIS İS E BAN !!! | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
el frenını sadece 1-2 kez dememe amaclı yaptım onuda bı aksam ustu merter mıgrosta bos alanda gerceklestırdım..cadde de vırajda hiiiiiiç işim olmaz...ıyı guzel donuyoda ne anlamı var..cık pıstı don balerın gibi...
__________________ !!!...HÜR DOĞDUM HÜR ÖLECEĞİM...!!! |
| | |
| | #88 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| | |
| | #89 |
| alayına isyan | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
imprezada el freni çekildiğinde sadece önlerin kilitleneceğini sanmıyorum , tuscani de wardı gerçi o el freni kullanmıyodu ama arkaları weya 4ünü kilitlediğini söylüyodu . arkadan itişli arabalarda el freni anca drift yuaparken çok kısa süre için kullanılıyodu sanırım AUTO MAX TUNİNG dergisinde yazıyodu
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #90 |
| Şuttingen | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
El Freni Gereksiz İndir Kaldır Uğraşılmaz Onla, Vericeksin Yanı Sallanıcaksın En Sağlıklısı Bence YAN..!!
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|