"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
arabasına ve hıza göre değişir... ama genelde yoktur.. yeterki zemin yumşak (toprak) olmasın (kayarken tererlere aşırı yanal kuvvet binmemesi açısından)
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #72 |
| nuriQocca | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
ben mıcırda denedim..aman aLLah'ım gerisini hatırLamıyorum zatn.
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #73 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
tabi sakat o durum... limiti bilmek lazım , hızı iyi ayarlamak lazım ... asfalt dışında tavsiye etmem+ ben yüksek hızla hiç yapmıyorum.. düşük süratlerde çekili tutup yan gösteriyorum çok daha zevkli oluyor + risksiz
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #74 |
| alayına isyan | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
düşük süratte metrelerce gidebilirim , mıcırdada öle hızın düşükse zewkli oluyo ama , mıcır zaten başlıbaşına bir dert . yüksek hızda bırak elfrenini ayak frenini bile tawsiye etmem .... camları kapıları açıp yawaşla daha iyi
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #75 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek ilahi kerem
|
| | |
| | #76 |
| gereksiz üye:) | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Ben ilk yapmaya başladığım zaman 15-16 yaşındaydım asfaltta yapmıştım ama asfaltın üstü mıcırlıydı ve kaydı arkasını duvara vurdum aracın ama şu anda istediğim herşeyi yaparım el freniyle aslında çok işe yarıyor bakıyosun yol dar ve geri döniceksin çek el frenini gön
|
| | |
| | #78 |
| alayına isyan | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
tabi abii benim fairwayde arabanın ayak freni bi işe yaramıyo ... çoğu zaman kapıları açıp ayağımı yere sürtüyorum öyleyken daha iyi yawaşlıyo
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Ayakla mı çekiliyor el freni? Niye el freni demişler?
|
| | |
| | #80 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-05-2004
Neyse konu saptırmayayım.Ama söylenen sözlere ve cıkan anlamlara dikkat edin lütfen genelleme yapmayın. Bide baskasının agızından duyulan sözlere fazla itimat edip bir seyler yazmayın "-mış -miş" diyerek........
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|