"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #281 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
düz gitmeyi adam akıllı öğrenemeyen el frenini çekemez. çeken beri gelsin
__________________ |
| | |
| | #282 |
| Senior Member | , valla önden çekişle güzelce yanlayan varsa yada biraz yanlayan varsa heleki virajı el freniyle dönen varsa helal olsun , ben çekiyorum azcık kıc atıo sağa dönen virajda çektim mesela kıc sola atıyo kontra veriyorum bu sefer kontra verdiğim tarafa yöneliyo.diyelim kontrayı verdik topladık toplandıgı gibi sola dönüyor dengesini bi tutturamadım. soguk havada biraz zemin ıslaksa sakat oluyor spin direk
|
| | |
| | #283 |
| mutluluklar komada... |
araç ne marka.markadanda fark ediyo mesela vw polo el fireni çekince kaymaz.sert biçimde direksiyonu kırcaksın el fireni çekceksin topla viraj bitiminde el firenini bırak.arkadaşın gets var çok hafif direksiyon çevirir el fireni çeker araba acayip kayar(hafif oldugu içinmi yol tutuşu farkından dolayımı bilmiyorum) transitte elfireni çekerim hafif direksiyonu çeviririm kayarsa kontra veririm. çok sert direksiyon kırmayı dene.unutma ne kadar hızlı kırarsan o kadar fazla kayarsın |
| | |
| | #284 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #285 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #286 |
| Miyendis | 1)Sebep? 2)Bahse var mısın? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #287 |
| mutluluklar komada... | normal çekince kaymıyo.sert direksiyon kırıyorum elfirenini çekiyorum
|
| | |
| | #288 |
|
O senin aracının el freni ayarından yada yeterince hızlı çekemiyorsun !
__________________ |
| | |
| | #289 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kaymıyor diyorsa kaymıyor uzatma.. AdonezinTriFosfatı burnout olan birine karşı mı geleceksin?!
|
| | |
| | #290 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|