Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Sürüş Teknikleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 28-11-2007, 01:37   #241
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Caner_18 Mesajı Göster
sankı benı tanıyonda bıle yalancılıkla sucluyon işe bak laa.yalan soyleyince elime ne geçicek VAYYyy beee mi diyecek herkez. bunun için mi gunaha girecem.Kİmseyi bilmeden Suçlama milletin sınırlerini bozma
sen veya başkası ha caner ha memet ha kamil umrumda değil insanları bilmediğiniz arabalar konusunda suçlarsanız bu tepki normal

hee tamam o araba iyi araba değil belki abs side yok ama saçma sapan yazılar yazmayın normal bir şekilde söyledim o araba 90la giderken kendiliğinden kıç atmaz hee hız yapıyodum sert viraja girdim dersin tamam ama böyle yazılara anca sallanmış derim ben tamam mı?

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 01:40   #242
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Caner_18 Mesajı Göster
sana yalan borcum mu var 88 bglık tı kullandıgım motor cc sını bılmıyorum DANDIK dıyom baska bır sey demıyom.arac suanda ızmırde şirket araci bu dedigim alınanı 2 3 ay oldu olmadı. O arabada bı kaç şey dısında hıc bır şeyi dogru durust degıl bırıncısı iç aydınlatması hafıf yesılımsı bı renk hos yapmıslar bide mp3 playerinin olmasi baskada bır seyi yok.sen gıt bı bak torpido gözünün kapagına dandıklıgı bı gor bi çektim elimde kalıyordu dandık bi plastik kaplaması var Saglamlıktan hıc soz etmıyom bıle. bide cama kadar uzanan bolume ne deniyor oyle uzunku binende giyecek ki ne kadar ferahmiş yahu.bide yanlıs hatırlamıyorsam tek surucu otomatik cama bı kere basıldın mı ınıyordu arkada baya bı muahbbetinide yapmıstık.bide o yakın dostuna sor bakalım anahtarın uzerınde otomatık kapı kılıtleme acma varmıymıs adamlar onu bıle takmamıslar bende demıstım hyundai ambılemlı anahtarlıkları neden takımıslar dedım yazık 1 milyon zarara gırmısler demiştim 1000 arabadan 1 mılyar eder diye koltukları guzeldı ama tek guzel yanı bıde caddy gıbı ses vermıyordu ıcerı baskada bı poku yokkk.
izmirden yeni döndüm bu aralar çok sıkışığım en kısa sürede 1-2 ay içerisinde giderim bana izmirde o arabanın adresini verirmisin çok merak ettim valla

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 04:07   #243
the essence of racing

arkadan kayan önden çeker araç, misal getz, frene basarak toplamaz

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 09:33   #244
RAMBO 58

izmirde elektornikçilerin topladıgı bı ılçe varmıs adını bılmıyom fuar merkezinın yanında imiş orada arkadas gotrurdu gıt bak. ben sana baktırırımda cok iyi gorurdun arabayı . ama izmirde yasamıom oradakı calısanlara soylıyım onlarda baktırır itinayla merak etme

Caner_18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 14:13   #245
Karşıyaka Republic

Exclamation

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
İyice dağıtır....

Eski 28-11-2007, 14:41   #246
RAMBO 58

oyle abanmadım kı frene yavascana bastım ne yapsaydım el frenını mı cekseydım 3 4 takla atardı herhalde yada gazalasamıydım.bılmıyorum pek boyle şeyleri aslına bakarsasnız modifiyedende fazla cakmam hızlı kullanmayı severım o kdar.yavas yavas ogrenıyoz bak buda bı sey ogrenmeme sebep oldu.

Caner_18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 28-11-2007, 15:22   #247
Freddy Kruegger

leventse - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 3 18i e46
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Ozan hakkaten boyle bır durumda ne yapılmalı onden cekerde arkadan kayma nasıl toplanır hıc bılmıyorum kontra daha cok on tarafın sacmalamasna neden olur gıbı sankı

www.OTVYEHAYIR.com
leventse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 21:08   #248
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi leventse Mesajı Göster
Ozan hakkaten boyle bır durumda ne yapılmalı onden cekerde arkadan kayma nasıl toplanır hıc bılmıyorum kontra daha cok on tarafın sacmalamasna neden olur gıbı sankı
Önden çeker arabada, arkadan kayma durumu gerçekleşirse.Direksiyonu gerekli yöne çevirip gaza basmak.

Eski 28-11-2007, 23:12   #249
Senior Member

executive - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

50'yle giderken kaldırıma çıkacaktım nerdeyse ayağımı gazdan çektim diye. Saatimin de etkisi oldu tabi, direksiyon hareketini feci kısıtlıyor.

Eski 29-11-2007, 12:51   #250
Senior Member

Naman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 207 RC
Frene basmak artistik hareketi uzatır ama Düz yolda 100m kontra çekersin millet kalır

Naman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları