"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #241 | |
| Senior Member | Alıntı:
hee tamam o araba iyi araba değil belki abs side yok ama saçma sapan yazılar yazmayın normal bir şekilde söyledim o araba 90la giderken kendiliğinden kıç atmaz hee hız yapıyodum sert viraja girdim dersin tamam ama böyle yazılara anca sallanmış derim ben tamam mı? | |
| | |
| | #242 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #243 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
arkadan kayan önden çeker araç, misal getz, frene basarak toplamaz
|
| | |
| | #244 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
izmirde elektornikçilerin topladıgı bı ılçe varmıs adını bılmıyom fuar merkezinın yanında imiş orada arkadas gotrurdu gıt bak. ben sana baktırırımda cok iyi gorurdun arabayı . ama izmirde yasamıom oradakı calısanlara soylıyım onlarda baktırır itinayla merak etme
|
| | |
| | #245 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| İyice dağıtır....
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #246 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
oyle abanmadım kı frene yavascana bastım ne yapsaydım el frenını mı cekseydım 3 4 takla atardı herhalde yada gazalasamıydım.bılmıyorum pek boyle şeyleri aslına bakarsasnız modifiyedende fazla cakmam hızlı kullanmayı severım o kdar.yavas yavas ogrenıyoz bak buda bı sey ogrenmeme sebep oldu.
|
| | |
| Reklam |
| | #247 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Ozan hakkaten boyle bır durumda ne yapılmalı onden cekerde arkadan kayma nasıl toplanır hıc bılmıyorum kontra daha cok on tarafın sacmalamasna neden olur gıbı sankı
|
| | |
| | #248 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Önden çeker arabada, arkadan kayma durumu gerçekleşirse.Direksiyonu gerekli yöne çevirip gaza basmak.
__________________ |
| | |
| | #249 |
| Senior Member |
50'yle giderken kaldırıma çıkacaktım nerdeyse ayağımı gazdan çektim diye. Saatimin de etkisi oldu tabi, direksiyon hareketini feci kısıtlıyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #250 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Frene basmak artistik hareketi uzatır ama Düz yolda 100m kontra çekersin millet kalır |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|