"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #221 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
yok sadece toparlamadım ıkı olayda da vırajın tamamını kayarak kontra dıreksıyon hareketı ıle gaza ara ara basarak gıttım yanı hadı arac duzeldı durayım seklınde olmadı ıkı vırajda 90 derecelıktı ve ozellıkle ılkınde vırajı tamamını kaldırımı gorerek gıttım. yanı olay amerıkan fılmlerınde muscle carların polısten kacarken 90 derece vırajda arkayı kaydırıp toplaması seklınde degıldı ![]() bozulmadım yanı ben sonucta bu ısı mukemmel yapıyorum dıye asla ıddıa etmem zaten ama driftle sadece arkanın kaymasını ayırt edebılırım tek ıddıa ettıgım sey aracınızın yeteneklerını bos alanlarda test edıp ogrenırsenız zaman zaman hayat kurtarıcı olabılecegıdır Mesajı son düzenleyen leventse : 26-11-2007 - 03:20 | |
| | |
| | #222 |
| Senior Member |
valla ozaman helal olsun ne diyim ![]() geçmiş olsun ama yinede trafikte kötü olur denemeyelim bunu ozaman baya iyi kurtarmışın araba konusunda isede evet boş yerde arabanın tepkilerini öğrenmek çok önemli |
| | |
| Reklam |
| | #223 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
trafikte zevk için denenmesıne karsıyım zaten, ancak zor durumda kalınca baska olanak kalmıyor kazadan kurtulmak ıcın cunku frene basamazsın oyle bır durumda basarsan ıyıce kontrolden cıkar arac ben şanşımı denedim iki sefer tuttu artık vırajlara daha dıkkatlı gırıyorum kaymasın dıye cunku bir sefer daha kurtarabılecegımın garantısı asla yok çekirge misali olabilir durum yani.
|
| | |
| | #224 |
| Excalibur |
dün sinirimden hızlı kullanıyodum arabayı ne zmdr arabama kıyıpta yapmadığım bişyi yaparak el freniyle döndüm dar bi sokakta brz toparlaması zor oldu sağ arka tekr kaldırma çıktı zıpladı araba allahtan vurmadım bi tarafa sonra sakinleştim tabi...
|
| | |
| | #225 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sinirlenince neden hızlı kullanırsınız ki?
|
| | |
| | #226 | |
| Senior Member | Alıntı:
o sefer diğer istikamete dönüyo birden
| |
| | |
| | #227 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Buna bi cevap bulursan bana da haber ver Ozan Ben dahil herkeste var sanırım ![]() Magic eksi rep verdim mesajımı dikkate al bence..
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #228 | |
| Senior Member | Alıntı:
doğru mu değil... | |
| | |
| Reklam |
| | #229 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
yanlamak cok tehlıkelı el frenide dusuk hızlarda bıle yapılmaması lazım. getzler ne oyle cok manyak yanlıyor gece bastım bıraz baktım arka nasıl kayıyor hıc bır sey yok yolda ne yagmur nede baska bır sey 90 la falan gıdıyom arka baktım koptu gıdıyo arka kaldırıma cıkcaktı asıldım dıreksıyona hafıf frene topladı.cok sakat araba yola oyle bı cukur eslmıslerkı gene getzle gıdıyom bı dustu arka tekerlek resmen cukurdan cıkısın arka tekerlek yerden koptu frene nasıl asıldım bende bılmıom 20 30 metre ılerde anca durdu.altındakı araba kotuyse zaten hıc kalkımıcan boyle seylere bence hem sana yazık gunah hem arabaya hemde beledıyenın yollarına |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|