"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #211 |
| YEaaH =) |
ilk yanlamayı bugün yapıcam inş ![]() |
| | |
| | #212 |
| artı_caraudio |
el frenı degıl lem dırekyan alı normalyanlama yanı kamyonun onundenyan gectım arkadasasın yanında yan yan braz yol aldım toplayana kadarcanım cıktı hayat tecrubesı oldu ![]()
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #213 |
| artı_caraudio | sende osman trafıge kapalı alanda yap yapıcaksan toplayamas sın arabayı masum ı nsanlara vurursun allah korusun
| | |
| | #214 |
| YEaaH =) |
abi bu yanlama süper bişi yaa ![]() ![]() volkan abi heralde kapalı yerde yaptım milletin hayatını tehlikeye atamam toprak üstünde yaptım 35 le giderken çektim el frenini kaydı zaten sora ters yöne çevirdim fazla gitmiodu ama olsun genede süperdi ![]() |
| | |
| | #215 |
| artı_caraudio | trafıge kapalı yerde yap dusuk hızlarda ısı ogren sonra hızlanırsın ama trfıge kapalı alan olsun ama dıkkat et ıyıce ogrenmeden jızlı yapma
| | |
| | #216 |
| YEaaH =) |
yok abi zaten tırsarak yaptım arkadaşlar sağolsun baya gaz verdiler![]() çok hızlı yapmam yapmak istesemde zaten araba müsait değil bu işe anca yavaş![]() |
| | |
| Reklam |
| | #217 |
| artı_caraudio | en guzelı
| | |
| | #218 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
abi connectler agırdır yaf söle peder beyine alsn bi şahin mis giib oh
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #219 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ben bu el fren olayını sadece kırıkkalede toprak bı otopark var oldukca genıs orada denedım oldukca keyıflı ama acık yollarda yapmayı hıc gozume kestırmem dogrusu aslında normal vırajda kullanılacak teknık degıl yapılacaksa bıle cok az cekılerek ayakda gazda olacak sekılde sol ayak frenı etkısı verecek sekılde kullanılmalı yoksa spın atarsınız onden ceker aracla ama sunu soyleyebılırım arkadan ıtıste drift hayat kurtarıyor tabı onceden bos alanda calısmıs olmak lazım kontrol edebılır olmak ıcın ben ılk denemelerımde otoparkta uc dort kere spın attım sonra yavas yavas alıstım ve sonunda hakkaten ıkı defa kazadan kurtuldum drift sayesınde bırısınde yola bıseyler akmıs tam vıraja yaklasık 40 la falan gıdıyorum universıtede arkayı saldı arac onumde kaldırımı gormeye basladım orda bı toparladım dıgerınde de yagmur yagıyordu tam donel kavsaktan donuyorum gene arkayı bıraktı ama bu sefer oldukca sıddetlı ıdı nasıl topladım bende anlamadım o gun arka lastıgın bırı gıttı meger o gun kaymamın asıl nedenı yagmurdan cok arka lastık sibobuna adi bırının tas sokup kapagını kapatması sonrası lastık basınc azalması ımıs gıderken tamamen indı lastık |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|