"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| mutluluklar komada... |
abi ben misal verdim direk yüksek hızda denerse ne olcak takla atarsın allah korusun.yawaş yawaş dene.200 de cesareti warsa yapar ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #202 | |
| mutluluklar komada... | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #203 |
| AhMeT |
slm aranıza yeni katıldım daha hiç el freni ile viraj dönmedim ama dönen arkadaşlarımın hepsi refüjlerle tanıştılar
|
| | |
| | #204 | ||||||
| Senior Member | Alıntı:
kötü bişeydi ama yinede onun hayatını tehlikeye sokmaya değmezdiAlıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
palavra palavra palavra..... Alıntı:
![]() hayatımda 5 kere çektim ell freni ve uzun süredir araba kullanırım 2si aynı zamandı tek hamleyle dönemiyeceğim için 40la çektim U döndüm sonra önde arkadaşım vardı gereksizdi bu eğlencesine çektim hafif yanladım girdim gireceğim yola ama zaten kimse yoktu etrafımda 1inde çok ama çok acelem vardı barutçu burak bilir benim izmirdeki evin olduğu ara yol oraya girerken hızlıydım ve girdim elfreni çektim çekmesem kurtaramazdım zaten (babam başını klimaya vurmuştu ve yarmıştı buyüzden hızlıydım) diğer 2sindede kız arkadaşım zorlamıştı eve girerken twmkinli bir şekilde kontrol altında çekmiştim kıç atıp girmiştim tehlikesizdi zaten diğerindeyse çek el freni diye zorladığı için onu indirmeden önce boşluk olduğu için çekip U dönüp bırakmıştım mutlu olmuştu ben ne kadar istemesemde o mutlu olduğu için mutlu olmuştum ![]() bir ara sarmıştım viraja güvenli olarak en fazla kaçla girilir diye konak-çeşme otobanında 110-115 civarı hızla girmiştim orada hiç el freni çekmeden atmıştı bodoslama girmemek için frenle kontrol etmiştim sonrada virajı keserek ve hızımı yükselterek yavaştan arabayı toparlamıştım şuan arabam arkadan çekişli bırakın el frenini çok rahat yapabileceğim halde gaza yüklenmiyorum | ||||||
| | |
| Reklam |
| | #205 |
| mutluluklar komada... |
trafik olan yerde çekmek sakıncalı boş yollarda yaparız bu işleri..
|
| | |
| | #206 |
| Senior Member |
ozamankusura bakma ama 200le el freni biraz komik geldi galiba sende polo vardı en son polo kullandığımda 180 de mi 190 da mı takılmıştı 200le nasıl yaptın o işi cidden merak ettim valla Mesajı son düzenleyen maniack_tuner : 25-11-2007 - 01:10 |
| | |
| | #207 | |
| mutluluklar komada... | Alıntı:
| |
| | |
| | #208 |
| mutluluklar komada... | |
| | |
| | #209 |
| Senior Member |
ya ben köşelerde filan 30-40 çekerdim gayet de kontrollü olurdu imkanım olursa onun videosunu filanda koyarım bi ara ama virajda durum değişiverdi . köşede çektiğim zaman direksiyonu bıraksam bile kendiliğinden kontra veriyordu ama virajda yapamadım işte araba biraz daha yuksek olsa denerimde altı filan vurur sakat , şöyle 4-5 şerit bi yol olsa iyi olur. ben aksam vakti yol bosken bi deneyim dedim 3 şeritli yolda ortayla dıs şeritin oldugu bölüme geldim el frenini çekerek birden içe kırdım sonucu spin oldu
|
| | |
| | #210 |
| Senior Member |
köşe farklı çünki virajlarda yapma hiç biryerde yapma ama yapıcaksan virajda fazla yan vermesini bekleme beklersen işin zorlaşır ama önce kırıcaksın hafif yanlıyacak sonra taö ters istikamete kırıcaksın gaz vererek toparlıyacaksın arabayı |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|