"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26 | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| |
| | #12 | |
| Turbo! Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: ... Otomobil: S3 | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| |
| | #13 |
| alayına isyan | Re: El Freni ile Viraj Dönmek kesinlikle fairway değil
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| |
| | #14 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: El Freni ile Viraj Dönmek denedim bişey olmadı diyosun yani |
| |
| | #15 |
| ReNoS | Re: El Freni ile Viraj Dönmek he ama dersenız kı sen cok mu bılıyosun dıye her turlu sabaha kadar oynarım yanı |
| |
| | #16 |
| ReNoS | Re: El Freni ile Viraj Dönmek hız yaparken nerelere takılırısnız arkadaslar
|
| |
| | #17 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
ama alıştıktan sonrası malum baş ve işaret parmağı herşeye yetiyior...
__________________ | |
| |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: El Freni ile Viraj Dönmek sonerlevent, senin takılmadığın yerlere..
|
| |
| | #19 | |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
ben hız yapmam, ama yapanlar genelde direklere, duvarlara, başka arabalara, ve en iyi ihtimalle radarlara takılırlar... Unutma "Hız Felakettir"... | |
| |
| | #20 |
| ForDcu Kayıt Tarihi: 16-05-2005 Yaş: 17 | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Ben bunu 2 sene önce bizim kuzenden öğrendim ilk defa 15 yaşımda yaptım şuan 16 yaşımdayım ve rahatlıkla yapıyorum bizim kuzen bunu şehir içinde yapıyo ben ona şaşıyom ben köyde yaparken 50 kere düşünüyom adamın hayatı bu |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|