"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #171 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
eskibuick lerde ve mercedeslerde de el freni ayak freni olmuş hele onlarda nasıl viraja girilecek....amerikancılara ayıp olur valla..hem bence el freni çekmek amatörce ..caddede herkez küfrediyor..
__________________ |
| | |
| | #172 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
zaten bu cadde de yapılması uygun olmayan bişey.
|
| | |
| | #173 | |
| Senior Member | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #174 | |
| işimiz bu..yaşamak Kayıt Tarihi: 26-11-2006 Şehir: konya
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #175 |
| Rott ;) | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
bi arkadaşım el frenini çekp takla attıktan sonra gereksiz yerlerde çekmiyorum.... fakat bazen gerçekten lazım oluyor.... |
| | |
| | #176 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Kendi lastiklerine takılıp mı attı??
|
| | |
| | #177 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
benimde kendimi frenlemem lazım. bi elim el freninde geziyorum yahu. özellikle hızlı giderken viraja falan yaklaşırsam kesin asılıyorum. adrenalin olsa gerek. ama tehlike kaçınılmaz elbette. yapmayın, yapmayalım.. en güzeli
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #178 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Yaş: 16
tehlikeli bi kere denemiştim az bi farkla duvara sürtünmekten kaçırdım ama araba yarışında bilgisayarda hehereheheheh
|
| | |
| | #179 |
| Kndi modfymi kndim yparım | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Biz gerçeklerden bahsediyoruz. ![]() Bende WV Bora var malum önden çekişli, özellikler sıcak günlerde asfalt zeminde süper oluyo el freni.Sanki arkadan çekişli araba Artık heryerde çekmeye başladım, bi hastalık olmaya başladı, adrenelin bağımlısı oldum.Ama İşi bilmeyen bu makaleyi okuduktan sonra gaza gelen kardeşlerimiz ciddi kazalara neden olabilmekteler. Bu işi bilmeyenlere tavsiyem, anlayan birisi ile ve boş bi alanda deneme yaparak öğrensin.
__________________ İİyiki modifiye varrr. 0536 833 81 81 |
| | |
| | #180 |
| mutluluklar komada... | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
elfireni benim isim çek we topla isin püf noktası aracı toplamak ama tam zamanında ne 1snerken ne1 sn geç tam waktinde toplamak gerekli
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|