"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #151 |
| BABA | Re: El Freni ile Viraj Dönmek APACHI BİR OLAY EL FİRENİ.YANLAMAYI ARKADAN ÇEKİŞLİ ARAÇLARLA YAPALIM BEYLER.ÖNDEN ÇEKİŞLİLERDEDE SERT KIRIN USTAYSANIZ EL FRENİNİN KRALINI OLUR.UĞRAŞMAYIN EL FRENİYLE BIRAKIN YERİNDE KALSIN.HEMDE EL FRENİ ÇEKMEK ÇOK AMATÖRCEEEE.UNUTMIYALIMKİ DIŞARDAN ÇOK UCUZ GÖZÜKÜYORR |
| | |
| | #152 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
ben el frenini 3 le yokuş inerken devir düşürmek için kullanıyorum. tutmuyor zaten. allah var yavaşlatıyor ![]() amortisörleri değiştirmediğim için kendi kendine yanlıyor. maşallah. ppü pü pü |
| | |
| | #153 |
| POWER OF DREAMS | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Senelerce düz vites kullandıktan sonra otomatik aldığım ilk gün sol şeritte kuyruk olmuş araçların sağından mermi gibi geçerek(adamlar enayi ya bekliyor)u dönüşü noktasına geldim tabi aracın otomatik olduğunu unuttum. sıkıştırdığım için o noktaya kadar 4000-4500 devirde vitesi değiştirmeyen otomatik vitesin aptal beyni ben el frenini çekip ayağımı bir an için gazdan çektiğim anda fırsattan istifade bir üst vitese attı ve tam yanlamışken kontraya verip gaza bastığımda pedalda kimsecikler yoktu haliyle kafadan kayarak refüje çıktım.o solda enayi diye bekleyen insanlar benim enayiliğime güldüler.Demekki neymiş otomatik viteste el freni çekerken manuel olarak uygun viteste kalacaksın.. nokta. |
| | |
| | #154 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
![]() böle genellemeler her zaman sıkıntılıdır ..
__________________ Mınaaaa | |
| | |
| | #155 |
| Salt Free BeKiR | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
benim öle bi şansım yoq anca yoprak yada çakıllı yollarda asfaltta yavaşlatmıyo bile tempra tipo bunlar hep böle
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
| | #156 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Arka tekerleklerinde kampana bulunan araçlar el freni ile kuru asfaltta bile dönüş yapabilir hemde hiç zorlanmadan.. ayak freni % 70 e yakın önü sıktığı bilinen bişi. makul bi hızde gelip ayak freni ile arabyı öne yığıp o esnada ayak frendeyken elfrenini çekmek çok rahat bi kilitlenme sağlıyor , çünkü ayak freni %30 a yakın yardım ediyor + araç öne yığıldığı için arkalar nispeten boşta ![]() ama akıllı olup önden kaymamakta fayda var + elfreninin ayarlı ve sağlıklı olduğunu farz ediyorum
__________________ Mınaaaa |
| | |
| Reklam |
| | #157 | |
| POWER OF DREAMS | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
düzeltme yapıyım o zaman dar alanlarda el freni çekerken (u'nun içinde soldaki arabalara 2 karış sağdaki dükkana 1 metre kalıyorda dıştan geçmeye çalışırsan bende tercih yaptım dükkan, arabalar yada 5-6 metre uzaktaki refüj diye..en güzeli refüjdü | |
| | |
| | #158 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
ben direksiyonla dönüyom. mauhashusfahuasf iğrencti
|
| | |
| | #159 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21
ıslak havada çok iyi kayıyor
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
| | #160 |
| Takehi Ko hoNdA | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
ben Sol ayak yapmasını sewiyorum o daha zevkli
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|