"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| | |
| | #142 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
boş ve uygun bi alan bulduğumda mutlaka deniycem |
| | |
| | #143 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
eskiden sewerdim ..boş yerlerde dönmeyi filen ama şimdi kafama silah dayasalar yapmam
__________________ çok eski üye |
| | |
| | #144 | |
| Çiko Member | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
euhuehu yaw ben sizin eğitimli döneme yetişemedim ya ona yanıom pasif gençliktik o zaman
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? | |
| | |
| Reklam |
| | #145 |
| Salt Free BeKiR | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
benim için imkansız kullanan bilir tipo tempra bunların elfrenleri çoğuyerde süs olarak kalıyo |
| | |
| | #146 |
| Life begins at 7200 RPM Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
konuyu hortlatmak gibi olacak ama çok uzun zamandır foruma girmiorum zaten onceden girsemde bişiler yazmıordum malum yaşımız küçüktü okuyup öğrenme aşamasındaydık ama bi tecrübeyi paylaşmak istedim.Arkadaş (pistte) elfreni çekip dönmek isterken el frenini fazla çekti ve eli koltuk ayar kolu ile el freni arasına sıkıştı 1-2 tırnağı kanamıştı hala aklıma geldikçe gülerim (araç palio idi...) |
| | |
| | #147 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
wallaha çok el freni çektim ama prof değilim.. vede genelde yaptığım yerde trafiği bırakın insan bile olmuyordu ( orman beldesinde yaşamanın avantajlarından) ama tabiki eskisine nazaran daha iyiyim ama uzun zamandır yapmıyorum.. hatta kar zamanın yerler buzlanınca çok güzel oluyordU ( ama çok yavaş hızlarda yaptım) gerçekten iyi bilgi ve tecrübe gerektiriyor ki ben 6 senedir ehliyetim var. tabiki 3 senede ehliyetsiz kullandım ( yaştan dolayı) vede kendimi prof saymıyorum .. bunlar şakaya gelen işler değil.. hem maddi hemde manevi yönden zarar görürsünüz ki ben bir keresinde ağaca çarptımda ufk bir kazaydı. söylemek istediğim çok güzel estetik ve yararlı bir hareket ama zararı daha büyük. affı yok... şakaya gelmez.. |
| | |
| | #148 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-07-2006
ben reno express ile bi çok kez denedim en sonuncusunda da hatta iki teker üzerinde gitme keyfini yaşadım tabi bi daha denemem..en azından bu arabyla denemem
|
| | |
| | #149 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
corrollayla denedim u yaptım oldu ama o günden beri arabanın el freni çok kötü tutuyor son dişde kavrıyo birazcıkda kayıyo durduğu yerde bu bahsedilen ayrı bi fren sistemine sahipmitir telli değil diğer sistem 2006 corolla araç
|
| | |
| | #150 |
| Crazy LIPs ... | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
benim amcamın oğlu ilk çektiğinde 180 dönmüştü az kalsın çöp tenekesine qirioduk benim araba arkadan çekişli(ha bi de bu var arkadan itişli mi çekişli mi ? ) canım sıkıldığında biraz mıcır biraz da viraj varsa az bi debriyaj qaz yaparım 10 numara hız kesmeden dönerim...el freni tercihim diil arabayı çok yıpratıyo...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|