"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Doğru hızı ve Doğru dengeyi bir arada tutmak lazım. Çek ve Dön.. Sonra yuvarlan... insivible için |
| | |
| | #122 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
yayaları korkutuyorlar.. ayrıca ağaçlarıda.. yoldaki ağaçlar sayılsın ve o kdr ağaç dikme cezası verilsin derim sayın hakimim!! | |
| | |
| | #123 | |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
ne o lennnn benim içinn ayrıyeetten yannış yazmışsın | |
| | |
| | #124 | |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
ooo kimler burdaymış bu arada el freni ile dönmeği bilmek ama benim kuzen gibi yogun trafikte yapmamak gerek misal kırmızı ışıklarda u donusu yapmak gibi
__________________ | |
| | |
| | #125 | ||
Alıntı:
(inanma skn )
| ||
| | |
| | #126 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Ya şimdi milleti özendirmek gibi olmasın ama soyle guzel bi virajı el freni ile almak acayıp ego tatmin ediyo hele harbiden iyi yapıyorsan
__________________ |
| | |
| | #127 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Peki el frensiz dönmek? Hele ki daha hızlı ve çabuk dönüşü sağlıyorsa?
|
| | |
| | #128 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
valla ne yalan söyliyim ben de onu diyecektim.... limitte döndüğüm bir virajın keyfini... ve verdiği hissiyatı el freni filan hiç sağlayamaz... el freni daha çok eğlencelik bir şey... |
| | |
| | #129 |
| Full Metal Jacket | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Tabi el freni ile her yaptığın dönüşte lastiğin kilitlenen kısmı düzleşiyor o da ayrı mevzuu.
__________________ |
| | |
| | #130 | |
konuyu saptırmayalım konumuz el freni ile dönmek ... el frensiz herkes dönüyor | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|