"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| MdfyM Team | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Hakkaten çok komik bir konu olmuş bu
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #102 |
| Per'4'mance | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
henüz hiç denemedim (1 kez bile) ama yapan arkadaşım çok sonunda arabasını pert eden de çok... şöyle bir örnek veriyim... bir arkadaşım bana sen acemisin,araba kullanmayı bilmiyosun,el freni çekmeye bilmeyen araba kullanmayı da bilmiyordur diyodu... (klasik sokak muhabbetleri) (neyse ben de tabi içimden tabi tabi diyodum...) ben ise tehlikeli,her yerde yapılmaz ama ben hiç yapmam gerek duymuyorum dedim... sonra zaman geçti... tabi bizimki zırt pırt, olacak yerde olmıycak yerde el freni çekiyor yine... bi gün bi baktım yanıma geldi,kardeş sen haklıymışsın dedi. Hayırdır dedim. Araba pert oldu dedi... Ben dedim bak benim araba orda sapa sağlam duruyor dedim... Acemi şoför olduğum için mi, araba kullanmayı bilmediğim için mi böyle dedim! Ses yok... Neyse bu arada aramızda bu düzceli,antalyada nasıl makas atılır diyen arkadaşlar gibi USTA şoförler oldukça sırtımız yere gelmez, bakın onların derin tecrübelerinden faydalanalım... |
| | |
| | #103 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Bütün mesajları okudum ama arkadan itişli araçlarda ne yapılabilir mesela BMW veya Mercedes.Yanlamak mı?
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #104 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2005 Yaş: 30 Otomobil: A3 1.4TFSİ
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
arkadan itisli arabada el frenine gerek yok yorumu bence yanlıstır. netekim "gaza asılıp" arkayı kaydırdıgınız zaman araba hızlanır, el freni cekersen yavaslar. yani her durumda gazlayarak donemzsin. bana sorulursa (ki kimse sormuyo o ayrı) el freni guclu onden cekisli arabalarda ahir pin tarzı yavas virajları minimum onden kayma ile gecmenin ideal yontemidir. arkadan itisli araclarda drifte girmek icin kullanılabilir. veya yukarda bahsettigim gibi gec frenaj sonucu yazılmaya ramak kalmısken -otu kurtarmanıza da yarıyabilir (bir kere basımıza geldi: 206gti onden bir koptu bariyerlere girmek uzereyken el freni hayat kurtardı) |
| | |
| | #105 |
| :::::FeRRaRi TeAm::::: | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Sizle Çok Sık yaptığım bi hareketi göstereceğim birine öğrettim alaonso zamanında yapmıştı ![]() http://www.hemenpaylas.com/download/...19_1_.rar.html
__________________ **F1 *RüZgArIn OğLu* F1** |
| | |
| | #106 | |
| Yönetim | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
Bence el freni çekip limitlerimizi zorlamayalım.
__________________ | |
| | |
| | #107 |
| Fast_Driver | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
elfreniyle donuş keyfi gercekten bır baska ben felica glx var onla bıle donuyorum koselrı ve ılk dememde hiç deneme yapmadım harbiden buyuk zevk
|
| | |
| | #108 |
| Eski Member | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
benim bisikletim var ama el freni yok nası viraj dönücem peki..
__________________ |
| | |
| | #109 | |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
puhahaoguzhan yine yaptın yapacağını | |
| | |
| | #110 |
| Eski Member | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
yok abi elfreni napimm ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|