"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 | |
| Şuttingen | Re: El Freni ile Viraj Dönmek Alıntı:
| |
| | |
| | #92 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Elfreni ile sokağa dönmek caddeye çıkmak vs. bunlar vakit kaybettirir..Adam gibi dönen yanından uzar gider..
|
| | |
| | #93 |
| Member Kayıt Tarihi: 04-06-2004 Yaş: 35
usta işi ya valla ben yaptım biraz fazla kaçtı ama allahtan arabam kuvvetli gazla toparladı çok hoş zevkli bi hareket bu hareketi 4ws sistemi olan hondalarda deneyen varmı acaba
|
| | |
| | #94 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Benim arabada el freni solda aşağıda ![]() Çekip bırakıyosun devreye giriyor. Vitese takıp kavrama yaptığında kendiliğinden bırakıyor. Yapmam imkansız gibi bir şey
__________________ ![]() |
| | |
| | #95 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
elfreniyle sokak dönmenin tek getirisi insanları ani bir sesle irkiltmek ve arkadan bolca küfür işitmektir.. Onun dışında lastik yemekten arabayı hırpalamaktan ve el frenini zamanı geldiğinde kullanmak istediğinizde laçkalaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Rally de bazı durumlar haricinde. |
| | |
| | #96 |
| geleceğin mühendisi | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
Bizde önceden Şahin vardı bildiniz üzere arkadan çekişli bir kuş türüdür. Daha yeni daha doğrusu rahatça araba kullanmaya başlamıştık. Evimiz bayır yukarı çıkılıp sağa dönülen bir sokaktaydı. Yolda taş döşenmiş ve biraz kumluydu. Bir defasında ben döndüm 90derece ile, oldu.. Başka sefer kardeşim yaptı ama biraz abartılı oldu. Araç 180derece döndü olduğu yerde. Az kalsında arka taraf kaldırıma çıkıyodu Kazasız belasız ucuz atlattık,..
|
| | |
| Reklam |
| | #97 |
| _selo_ Kayıt Tarihi: 04-07-2005
çok zooorrr el freniyle dönmek |
| | |
| | #98 |
| Member Kayıt Tarihi: 07-02-2006
çok kolay değil epey çalışma istiyor ben bir kere denedim viraja girerken olmadı toparlayamadım sağ çamurluğumdan oldum bir daha da denemedim denememde
|
| | |
| | #99 |
| No MaXaS.!! | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
arkadaşlar bu hareket sakıncalı arabam serviste bakın en iyisi efendi efendiş makas |
| | |
| | #100 |
| Club MdfyM | Re: El Freni ile Viraj Dönmek
ilk 6 sayfayı okuduktan soora şu yorumu yapabilecegim; - topic acıldıktan soora agaç cezalarında belirgin bir artış saglandı.. - üye sayısında azalmalar görüldü.. - forumda espri yetenegi ileri derecede yüksek arkadaslar ortaya cıktı.. (bazı esprilere 10dk. güldüm)
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|