"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Bu arada bence bırakın bu yarış olaylarınıı paşa paşa sakin sakin kullanın araçları. Kendinize ve ve diğer insanlara mal olsun can olsun zarar vermeyin
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #12 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
![]() yanı devre dısı bırakmadıkca gazla bısey yapamazsın dedıgım gıbı sıgortası varsa abs nın oldugu gıbı kı buyuk ıhtımal vardır sıgortayı sokersen asr devre dısı kalır | |
| | |
| | #13 |
| YEaaH =) |
anladım sağol ben bi ara bakarım ona
|
| | |
| | #14 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
connectlerde antipatinaj kaldırılırsa dizelin yüksek torkundan dolayı sürüş güvenliği azalır özellikle yağışlı havalarda, ben tavsiye etmem
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| YEaaH =) | yağışlı havalarda rahat patinaj çekerek kalkış yapabiliyorum sürüş güvenliği azalır diosan abi sen kesinlikle dokunmam ben o zman servise gittiğimizde ben sorarım bide ustalara bakalım ne derler
|
| | |
| | #16 | ||
| Senior Member | Alıntı:
Alıntı:
![]() max gücü veya torku nasıl anlarsın sorusunada araba belli devirden sonra canlılığını azaltır o canlılık düşmeden vitesi değiştiereceksin clubber asla o arabada anti-patinajı iptal edemezsin gaa farklı şekilde basarak ustaya götürmen gerekir oda muhtemelen servisteki garantiye zarta zurta malolur | ||
| | |
| | #17 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #18 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
|
Kesiciye kadar gitmek ciddi zaman kaybı. Benzinlilerde max. gucun alındıgı deviri azıcık gecip, dizelde de max guce gelmeden az önce bir üste geçiyorum ben. Edit: Yokuş, aracın gucu ve kacıncı vitesde oldugunuz da onemli tabi. Mesela bazı durumlarda bir ust vites kolay hızlanmaya elverişli değildir ve deviri biraz daha fazla yukseltip vites buyultmeniz gerekebilir. Edit 2: Kesik kesik yazdım aklım baska yerde kusura bakmayın. Dragdan cok fazla anlamam, genel olarak hızlanma ve vites değiştirme için gecerli yazdıklarım. Patinaj faktoru işleri değiştirebilir bazen...
__________________ Mesajı son düzenleyen tugrul : 19-02-2008 - 16:16 |
| | |
| | #19 |
| YEaaH =) |
tmm abilerim anlaşıldı paşa paşa kullanıcaz arabayı ![]() |
| | |
| | #20 |
| Çiko Member |
kesici üzerinde yürümeden vites değiştirmek en güzeli bence + bir sonraki vites oranının daha uzun olduğunu düşünerek aracın karakteristiğine göre vites değiştirmek lazım bence. Turbo aracım olsa ayağımı gazdan hiç çekmeden vites değiştirmeyi tercih ederim no lift shift
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|