"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2005 Yaş: 26 Otomobil: reno clio/toyota corollo
| dragla ilgili
drag bir sürüş tekniği değil bir yarış çeşidi ama konuyu nereye açıcağımı tam bulamadım, benim merak ettiğim drag esnasında yada hızlanmalarda araç kesiciye girdikten sonramı vites değiştirmek iyidir yoksa girmeden mi yada kesiciye girmeye yakın sağ ayak gazdan çekilmeden vites değiştirildiğinde (ben bunu tercih ediyorum) kesicide bikaç saniye mecburen kalıyorum, ama bazı videolarda izlediğim üzere kesiciye hiç sokmadan vites değiştirilebilio ve hızlanma mükemmle oluyor bunu nasıl yapıyorlar acaba ?
|
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Kesiciye girmeden degistirmen gerekiyor
|
| | |
| | #3 |
| YEaaH =) |
abi kusra bakma senin konuya yazim bende şimdi bizim arabada anti patinaj özelliği var kalkışlar haliyle sakin oluyo hızlı seri şekilde nasıl kalkış yapabilirim
|
| | |
| | #4 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kesiçi girmen sana zaman kaybttirecektir ve ayağını gazdan cekme vites atarken bi kaç salise daha kazanabılrsın ama debriyajı eritirsin ayrı mesele
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| YEaaH =) |
anti patinajı nasıl kaldırıcam işte onuda bilmiyorumki Ford connect araba
|
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| onun da abs gıbı sıgortası var sa sokerek devre dısı bırakabılırsın
|
| | |
| | #9 |
| YEaaH =) |
benim bi arkadaşım var onlarında connectleri var bana dedi gaza sonuna kadar kökle debriyajıda normal nası kaldırıosak öle kaldır dedi daha hiç denemedim bi zararı olurmu sizce bunun?
|
| | |
| | #10 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
vites değiştirmenin en iyi zamanı motor en fazla gücü ve torku bitirdiği zamanlar ve bir sonraki vitese attığında motor torkunun ve gücünün maksimum seviyelerinde olduğu zamandır. Genelde arabalarda ani kalkışlarda vites redline dan önce olur. Boşuna taa redline lara kadar aracı bağırtmayın Bu devir aralığınıda deneme yanılmayla bulabilirsiniz ama teknik bilgilerden de yararlanmanız gereklidir bence
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|