"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
iyi cok güzel sistemde ben şimdi gazlıcam zaman manuel olarak benzine alamazmıyım.lpgyle gazlamam acıkcası.varmı boyle bir şey.istedigim zaman benzine geçicek istedigim zaman lpgye.
|
| | |
| | #72 |
| . |
niye lpg ile gazlayınca keyfi olmuyomu ama bilgim kadarı ile manuel olarakta geçebiliyo
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #73 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
lpg nin yetmediği yerde benzine geçiyor zaten sorun yok yanı
__________________ |
| | |
| | #74 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
fıss diye deodorant tüpü sesi geliyormuş ne fark edecek isterse ses çıkmasın. cebinde kalan parayla hoparlör alırsın.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #76 |
| artı_caraudio |
bence taktır derım
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #77 |
| Ford lover |
Yeni sistemler güzel ya bizimki sirali değil benzinde çalişiyo sonra gaza basinca gaza geçiyor Dedemde meriva var sıralı ama modelini bilmiyorum belli bi zaman geçtikten sonra kendi gaza geçiyor süper bence
__________________ |
| | |
| | #78 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Yarıılll ![]() ![]() ...Bide kokusuda geldimi keyfe diyecek yok...![]()
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| q-EREN-k y_@.q. |
bende 2.0 vectrada [ b kasa ] sıralı sistem lpg var, 10 numara gazlıyosun, aracın performansında gözle görülür hissedilir bişey olmuyo ama performansı düşürür diyolar [ sen aldırma ] ayrıca tek tuşlada 10 sn. içinde benzine geçebiliyosun. Hava filtresi de bildiğin gibi ses veriyo, için rahat olsun. [ Hayırlı Bayramlar ] |
| | |
| | #80 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
şu teleflexden bi haber var mı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|