"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 05-02-2007
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
bu konuda arastırma yapıyorum we burda sordugum gıbı heryerde soruyorum.dedıklerı brc nın ekıpmanları malzemelerı ıthal denır ama yalandır.alayı yerlidir dediler..??napıcagımı sasırdım??
|
| | |
| | #62 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
brc lerin italyan patentli olup ama tr de montaj we üretim olduğunu duydum. zavoli markası da bu aralar iyi zavoli içinde orjinal italyan deniliyor ama
__________________ |
| | |
| | #63 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Aslında şimdilerde Teleflex GFi araştırıyorum. www.tunali.com.tr çok süper bir sistem yabacı sitelerden araştırıyorum ** Türkiye de daha zaman ister sanırım. |
| | |
| | #64 | |
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #65 |
2000 ytl abi. ama müthiş sistem inanılmaz kalite hele lpg enjektörleri off off ... şu işçiliğe bakarmısın ; ![]() boğaz kelebeği sensörü + krank pozisyon sensörü kullanmıyormuş. yani aracın kabloları fazla kesilmiyor şeytan işi ![]() şu dönüşüme bakarmısın kesinlikle anlayamdım ben valla e mail atacam bu arbada dönüşüm yapmadan yapılmış diye resim koymuşunuz diye ![]() |
| | |
| | #66 |
evet ya gerçekten adamlar çook güzel bi sistem geliştirmişler bend egeçen hafta izmirdeyken bmw için bi yokladım da lpg olayını sanayi muhabbeti işte abi enjektörleri gizler takarız muhabbeti yapıyolardı ama bu sistem gerçekten çok daha farklı hem uygulama çalışma prensibi olsun hemde işçilik olsun güzel 2.000 ytl fiyat 4 silindir için mi ?
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
evet öyle sanırım .. gerçekten bilgi çok sınırlı.. Teleflex GFi diye google da türkçe aratınca çok az sonuç var. biri donanımhbr de sormuş fısss pek bişi yok.. fordçuların forumunda duydum 2000 ytl olayını birde makina müh. odasının sitesinde parça listesi çıkıyor.. ona bakınca zaten direk orgazm hepsi hollanda teleflex üretimi..kimisi bosch ![]() valla çok hafif pürüzlerden korkmasam vectraya taktıracam kısmet olursa biraz daha bekliyorum.. mutlaka duyulur bu. |
| | |
| | #68 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007
ya bende accente taktırmak istiyorum.. acayip yakıyo... ben 1 aydır detaylı bir şekilde araştırıyorum..kısmetse ağustosda taktıracam.. araştırmalarıma göre avrupada en kaliteli marka omvl miş.. ve türkiyede de az bulunuyormuş..ama türkiyenin koşullarına uygun olanı brc ymiş.. www.simsekotogaz.com/ ben burada taktıracam..bu siteden fiyatlar hakkında da bilgi alabilirsiniz..brc 1450 büyük ihtimal brc taktıracam.. ekogas da 1100 ytl taksitli... varmı daha önce accent e taktıran? performans kaybı önemli değil..ama tasarruflu olsun.. accent e taktıran varsa hangi marka taktırdığını ve ne kadar yaktığını söylerse sevinirim.
__________________ mevcut değilim artık. |
| | |
| | #69 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-05-2005 Yaş: 21
|
lpg tankları 2 ton basınca dayanıklıdır yani araştırmalara göre benzinli araçdan daha güvenlidir!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|