"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
arkadaşlar garip sorular bunlar. sonuçta içten yanmalı bir motorun alternatif yakıtı lpg. yanma sonucu çıkan ses değişmez. ancak şöyle bir durum var. ben skodamı benzinli kullanırken ve egzoz varken gaz kestiğimde patlamalar yapan egzozum lpg de yapmıyordu. çünkü avansı değiştirdim. bu mantıkla sıralı sistemde avans değerleri değişirse ses farklılaşabilir. müzik tesisatının yarattığı titreşimler ise sorun çıkarmaz bence
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #52 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim arabada da lpg yok şu an hava filitrem var ve benzincideki pompacılarla akraba olduk...lpg takıldıgında direk hava filitresi iptal olur diyorlar.sonuçta motorun hava almaması lazımmış.bu filitre olayı için lpg kitleri felanmı var..burdaki ustalar lpg li arabaya açık filitre takmıyor diyorlar yada hakikaten salaklar...bana msn den de yazabilirsiniz..gerçekten merak ediyorum eger takılıyorsa bende lpg taktırıcam. ozkansenal@hotmail.com
__________________ |
| | |
| | #53 |
taktır hocam. filitreden vazgeçmeyeceksen hava yakıt ayarını serbest filitren temizken yaptır. ayar bozulduğunda yeniden temizler takarsın. Motorun hava almaması lazımmış külliyen yalan bir cümle.. öyle konuşanın yanından direk kaç
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #54 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
küliyen yalan hava olmasa yanma olmaz ahmete katiyorum bu kişler kendini bilmez bu işi bilmez ancak hala yorum yapmaktan kendini alamayan terbiyesiz ahlaksız (fazla oldu ) kişilerdir
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| Uur | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
Üstlerde iki arkadaş sormuş Ankara da taktırmak isterseniz üstün oto var İstanbul yolu üzerinde Şaşmaz da.Orada garantili takıyorlar ayrıca aracın lpgden doğacak sorunlarından dolayıda garanti veriyorlar isterseniz para iadeside yapıyorlar sorun olması dahilinde.www.2a-muhendislik.com adresinede bir girin.Türkeyenin en büyük lpg teşkilatına sahipler.Burada forumda Kadir beye soru sorabilir diğer sorulardanda faydalanabilirsiniz 2.olarakta bir arkadaş yol bilgisayarı çalışsa taktırırım demiş.Renaultta bir aparat çıkmış yol bilgisayarı uyumlu çalışıyormuş lpg ecusuyla.Kendi aracı içinde araştırsın derim. |
| | |
| | #56 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
| |
| | |
| | #57 |
| Uur | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. www.2a.com.tr den bakabilirsiniz. Valla T5 de sakat gibi gözüküyor.Yanılmıyorsan 5 silindirli turbo ama dediğim gibi 2a da Kadir beyle görüşün hata referans olarak turbolu aracına lpgtaktıran birisinin tel nosunu fln isteyin kesinlikle yardımcı olacaklardır
|
| | |
| | #58 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Yaş: 26
Arkadaşlar selam.. 1999 model 85.000 Km'de Otomatik vites VW Golf IV arabam var.. bir süredir LPG taktırmayı düşünüyorum fakat bir türlü o paraya değermi değmezmi karar veremedim.. araştırdım ama en iyisi takan arkadaşların yorumlarını almak.. bazı sorularım olucak zaman ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.. birincisi benim arabama lpg takılır heralde?. ben sakin araba kullanan biriyim şehir içinde 90 şehir dışında 110 km hızın üstüne çıktığım hiç olmamıştır yani edebinde kullanırım arabayı bunu göz önüne alarak lpg taktırdığım zaman beni etkileyecek (benim hissedebileceğim güç kaybı felan..) herhangi bi sorun yaşarmıyım? şu an arabayı çalıştırdıımda yada gderken çıkan ses lpg taktırdığım zaman değişirmi??(yani lpg takmış taksilerin sesi çıkarmı arabamdan??) birde benim kullanma standartlarıma göre km'de ne kadar lpg tüketirim?? bakım ne kadar da bir yapılır yada yapılırmı? son sorum lpgyi taktırdıktan sora ayar felan için zırt pırt taktırdığım yere gdecekmiyim? bunlara cevap verirseniz çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler...
|
| | |
| | #59 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 05-02-2007
selam arkadaslar 2005 alfa 147 aracıma lpg duşünüyorum.sorularım we kaygılarım; 1)hangi marka aracıma uygundur.warmı 147ye takdıran yada tanık olan? 2)performans kaybından cok korkuyorum durum nedır? |
| | |
| | #60 |
brc iyidir. performans kaybı hissetmezsiniz. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|