"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| VTi VTEC Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 35
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
Millet benim vtec'in 2-3 katı değere sahip arabalarına (cherokee, merso, bmw, volvo vs)LPG taktırırken, ben vtec'e LPG taktırmayı asla düşünmedim.
__________________ |
| | |
| | #42 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
yaw kimi çalışıyor diyor anlamadım.. iyi ayarlı LPG kesinlikle motora zarar vermiyor... tek sıkıntı lpg tankının monte edilirken şasenin delinmesi.. içim gitti skodada bile..manifoldu delsin istediği kadar vaz geçersem çıkmada olsa bulurum bi şekilde. ama şasede koca bi delik(su bardağı çapı kadar) + sabitleme delikleri hayatta kapanmaz ![]() benzin fiyatı düşerse lpg de düşer çünkü lpg benzin üretilirken oluşan bir fazlalık
__________________ Mınaaaa | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| VTi VTEC Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 35
| aslında LPG benzinden pahalı bir yakıttır. Ucuz olmasının sebebi devletin uyguladığı subvansiyondur...
__________________ |
| | |
| | #44 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
![]() kullanım amacına bakıyor aslında baştan bi dizel araba almak lazım... lpg'de perf. eskisi gibi olmuyor muhakkak(karışım itibariyle motora yetmiyor galiba) hadi dizel bir arabada(mesela 2.0 150 hp diyelim) basmazsan ekonomik oluyor ama yüklendinmi o da biraz içiyor ama Lpg'de yüklendinmi arabanın eskisi gibi gitme alternatifi yok ![]() sürekli kullanılan bir arabaysa Lpg düşünülebilir(yüksek hacimli vs.) ama tek tük binerim içerse içsin aslanım diyenler vardır(ki bende güçlü(yaktığının hakkını veren) bir araba olsa öyle derim) ama bazıları bakıyor(bende biraz öyle düşünüyorum)araba nasıl olsa gitmiyor bari yakıtı içmesin, bazılarıda motoru yüksek hacimli olduğu için her koşulda benzini içiyor diye taktırıyor(genelde 2. el benzinli cip alanlar galiba) kullanım amacına bakıyor yani yoksa abi ben VTI alacam lpg taktıracam falan...töbeee ![]() adama derler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya kem küm hergün kullanıyorum falan,basarlar tokatı valla.....git işine ver arabayı bize o zaman diye
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. | |
| | |
| | #45 |
Asım aslında LPG de güç kaybı çok yaşanmıyor 1kw anca.. ayrıca tork artışı sağlanıyor birkaç Nm. LPG hakkında bilmedikleriniz öğrenmek istedikleriniz konusunu oku.. ben 1 gecede okuyup direk koştura koştura skodaya lpg takmaya gittim ![]() Resmen bütün yaz araba kullanmanın zevkine vardım.. 1,30 izmirde lpg 1,27 lik yerler var düşün yaw beleş geziyorsun resmen
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #46 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Ahmet gaza gelirsem Skoda'ya taktıttırırım belki (istasyonada akşamları uğrarım )1 KW pek bi şey değil nasıl; olsa öylede böylede gitmiyor araba...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #47 |
| steer with me! Kayıt Tarihi: 08-06-2005
beyler yaw harbiden arabam pahalı bişi olsa lpg taktırmam heralde. ama ben lpg ile doğdum. olmassa olmaz yani. benzine para veremem. ama beleş gezme işi güzel lpg ankarada da 1.27 civarı. 10 liralık at bi saat gez ![]()
__________________ İMZAM YOK. PARMAK BASSAM? |
| | |
| | #48 |
| Ace | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
sıralı sistem lpg nin bagajdaki ekipmanının müzik sisteminin yüksek titreşiminden etkilenip arıza vs yapma ihtimali varmı? bana yoktur gibi geliyor ama sorayım dedim...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
Etkilenmemesi lazım...
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #50 |
| Senior Member | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
arkadaşlar egzoz ve hava filtresi ile sıralı lpgler nasıl oluyor ses bakımından....birde tesisat nasıl etkiliyor acaba?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|