"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Junior Member | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
arkAdaşlar ben de 2000 model 1.6 16V seat toledo var bende sırAlı sistem lpg tAktırmAyı düşünüyorum dA kArarsız gibiyim hangi markayı taktırmamı tavsiye edersiniz. T E Ş E K K Ü R L E R.... |
| | |
| | #32 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
Brc...
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. NOS'a basarken benzine geçerse ya
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #34 |
| Aktif Üye | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
Güvenlik olayını bu kadar büyütmeyin bence.Ne zaman LPG li bir aracın patladıgını gördünüz? sanki her gün bi araba patlıyormuş gibi davranıyor insanlar.bu sistemlerin üretildiği ülkelerde güvenlik tedbirlerinin daha üst seviyede oldugunu unutmayın.Hem belli standartlarda üretiliyor.Montaj hatası veya başka bir arıza olmadıgı sürece güvenle taktırıp kullanabilirsiniz..yollarda binlerce 15-20 yaş üstü arabada, en eski LPG sistemleri kullanılıyor.onlarda bişey olmadıgına göre bu yeni sıralı sistemlerde bi problem çıkmaz kanaatindeyim..saygılar
__________________ |
| | |
| | #35 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
bende yeni aldığım eski kasa a3e taktırmayı düşünüyorum.. ama biraz yakıta bakalım tabi..belki seneye eylülde |
| | |
| | #36 |
| steer with me! Kayıt Tarihi: 08-06-2005
arkadaşlar. benim arabamda BRC nin en ilkellerinden biri var. manuel geçiyo benzine. (dönüşümü 1998de 1000$a yaptırmıştık.) bakın bunca sene geçti. şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı. iki yılda bir muayne için sızdırmazlık testi yaptırırız. hep başarıyla geçer. arabayı (uzun aradan sonra veya motor soğukken) benzinde çalıştırıp gaza geçmem gerekiyo sadece. arabam 89 model düşünün yaw şimdi ne haldedir... şimdi marşa basar basmaz çalışmakta ve hala fulll orijinal. Lpg yüzünden hiç şikayetim yok anlayacağınız. Bu arada Brc nin sıralı sistem döşeli bir aracını kullandım (corolla). dedim bunu da yapmışlar... araba benzinde çalışıyo. gaza kendi geçiyo siz anlamıyosunuz bile hava girişi daraltılmadığı için hala çok seri bir arabaydı. (bu arada eğer kompessörünü biraz daha güçlü isterseniz arabanın yapacağı sürat biraz daha artıyor. bkz benim arabam> 2. viteste benzinde 85km/h Lpg ile 100km/h.. (bu arada kadranı ölçtük 4. viteste 215km/h ye çıktı. ama askıda yerdede 180 görsettim 4. fidesde)Eğer hala düşünen varsa gitsin taktırsın derim ben. (bazen düşünüyom lan şimdi arabada lpg bitse hapı yuttum ![]() benzine kıyamaz oluyosunuz.
__________________ İMZAM YOK. PARMAK BASSAM? |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
evt aynen öyle oluyor.. benzine geçince ben skodada bi an benzine geçeyim diyorum geçiyorum çalışıyor.. sonra şamandra boşalana kadar içim gidiyor yaktım gene 1 bardak benzini diye
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
ahmet sizin Opelde yok demi sıralı sistem? bu arada lavato mu Brc mi hangisi daha iyi; daha teknolojik yani?
| | |
| | #39 |
opelde yok asım yol bilgisayarının çalışacağını bilsem direk taktırırım. Lovato , brc dersen emin değilim ama BRC alırdım. ama donanımhaber forumlarına bakıyorum lovato kullananlarda memnun. bizim sitedeki konuda ise intergas lafı geçiyor. aslında dava elektronik sisteme hakim olabilmek. voltron yapamıyor bunu açık bu. hep sorun hep sorun...
| | |
| | #40 |
hakkaten ,yol bilgisayarı çalışmıyor demi... gerçi benzinin fiyatı 20 kuruş düştü biraz daha düşecek diyorlar,geçen hafta petrolün varil fiyatı epey düştü TR'ye yansımadı ama bi düşüş var canımıza yetmedi daha yani ![]() yoksa yeni jiplere takıyor millet biz neden düşünmeyelim...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|