"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Kalıplı,Yünlü Member | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
arkadaşlar şehir içinde kullandığımız 2002 lada samara 1500i miz var 5 sene kadar kullanmayı düşünüyoruz.78000 kmde araç 8 subaplı tek noktadan enjeksiyonlu.bu aracada takılabilir mi?
|
| | |
| | #22 |
| turab | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
yaklaşık 2 ay kadar önce arabama lpg taktırdım yaklaşık olarak 1.750 ytl ye mal oldu fakat inanıyorum ki 2 ay sonra bu parayı çıkartacağım arabada performans düşüklüğü korktuğum kadar olmadı ama motor ısınmadan basmaya kalkarsanız düşük viteste araba kendini zor topluyor veya bana öyle geliyor |
| | |
| | #23 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-05-2005 Yaş: 20
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
emrah k yardımına ihtiyacım var lütfenn
|
| | |
| | #24 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #25 |
| Japan Fan _ German user | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. aynen
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #26 |
| Japan Fan _ German user | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
ya şimdi sölenenlerden sonra bu meseleyi ciddi ciddi araştırıcam bilgiler için teşekürlr....
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #27 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
arkadaşalr bende de 97 model e-36 3.20 cabrio war aracım otm vites şu an sadece kat iptali ve hava filtresi war bu halde şehir içi sakin veya agresif bir kullanımda çok rahat 400- ila 500 bin yakıyor km de şehir dışında da en az 300 ila 350 bin arasında bi değerde yakıyor hergün en az 200 km ye yakın bi yol yapıyorum dizel aracımda war ama keyif almıyorum yoldan we bu ay içinde aracımı satmazsam gidip kesin bi lpg takıcam her ay en az 2.000 ytl benzine para veriyorum otobüs taksidi öder gibi we rahatsız oldum bu durumdan en iyi takan yer neresiyse gidip taktırıcam tak dedi canıma artık. lğg motora zara werse dahi bnm aracın parçaları pahalı olduğu halde en kral üst kapak açılır sekman atılır pistonlara bakılır o da yapsa yapsa 1.500 euro tutar ben kesin takıcam lpg yi motor yanarsa da yanmazsa da artık ...
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 30
golv 4 yada boraya taktıran var mı? marka olarak ne tavsiye ediyorsunuz? birde ankara da TSE standartını almış bir bayii tavsiyesi lütfen? |
| | |
| | #29 |
| DeViL^^ | Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::.
lpg nin performans kaybını LPG + NOS la giderebiliriz |
| | |
| | #30 | |
| dream of v8 Kayıt Tarihi: 23-09-2006 Yaş: 27
| Re: .::yeni teknoloji sıralı lpg sistemleri::. Alıntı:
![]() gaz olayı ile ilgili olarak da. kersinlikle motora bir zararı yok. bagzıları gaz kuru yakıttır diyor yaglamaz diyor. sanki benzin yaglarmışta. benzin bir numaralı yag çözücüdür bırak yaglamayı. ayrıca lpg kelimesi liquid petrol gas dır ki , bu onun aslında sıvı oldugu gözterir. pistona sıvı olarak enjekte edilir. italyada filan. lpg dönüşümü için devlet teşviki var. lpg dönüşü yapan araçlarda vergi indirimi yapıyorlar. ayrıca paralı park yerlerine ücretsiz parkedebiliyorsunuz. bizim ülkede de park yerlerine almıyolar. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|