"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Russian Girls Fan |
Yeni civic'lerin merceksiz..Yani sanırım farlar ince diye mercek takmamış olabilir...
__________________ |
| | |
| | #32 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
hıım pekı sımdı ben xenon taktırsam verım alamayacak mıyım?merceksız fara sahıp oldugum ıcın..
|
| | |
| | #33 |
| Russian Girls Fan |
Alacaksın ama bir mercekli gibi değil...
__________________ |
| | |
| | #34 |
|
pekı merceklı far gıbı verım almamın yolu yokmu ![]() fazla soru sordum kusura bakma ama taktırmayı dusunuyorum bu aralar o yuzden... |
| | |
| | #35 |
| Russian Girls Fan |
Var mercek taktırmak... Bir kaç yer var yapıyor sanırım ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum...Araban için orjinalini tercih etmelisin....
__________________ |
| | |
| | #36 |
|
bıras karmasık bı uygulama sanırım,bende orjınalden yanayım zaten bole uygulamarda serwıse sordugumda bana yuksek bı fiyat vermıslerdı eger onlara yaptırırsam mesela merceklı bı xenona mı sahıp olacagım?bu arada tesekkur ederım cewapların ıcın...
|
| | |
| | #37 |
| Russian Girls Fan |
Rica ederim... Ama Yeni Civic'ler için mercek yok servislerde,bildiğim bu...Dışarda xenon taktırabilirsin...
__________________ |
| | |
| | #38 |
|
bakıcaz artık bı caresıne yanı xenon taktırmayı cok ıstıyorum ama karsıdan gelenlerın gozunu ınanılmaz derecede alıp kendı onumude yarım yamalak gormek ıstemıyorum...
|
| | |
| | #39 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
Bende 8000K var yolu gayet iyi aydınlatıyor herhangibi şikayetim yok sadece çok koyu asfaltta biraz zayıf kalıyo 6000K daha iyi aydınlatıyor
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #40 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-01-2008
|
bu arada aranıza yeni katılmışken bende bir soru sormak istiyorum megane rs arkadaşım aracın megan mı bu arada |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|