"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 | |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| Alıntı:
xenon kitlerin kablo kesmeden kolaysa takılabilmesinin bir sebebide bu. hatta mtec xenonlarda balastlar araçta herhangi bir noktaya yapıştırılmaz bile. 2 balastında kendine ait çerçevesi var. onlar herhangi bir yere yapıştırılır. balastlar bu çerçevelere klipslidir direk 5 saniye içerisinde takılır ve çıkarılır.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #82 | |
| Alıntı:
öncelikle çoğu marka 2 sene garantili diye satıyor xenon kitleri ama sonra ampuller 6 ay ampuller 1 sene gibi ifadeler başlıyor. bir ürünün balastıda ampulude 2 sene garantili olmalıdır. bu işte ne kadar ekmek o kadar köfte sözü çok yerinde. kalkıpta 150 ytl lik bir xenon kitten kalite beklemek aşırı derecede mantıksız olur. içeride kullanılan parçalar o kadar ucuz olsa zaten philips osram gibi üreticilerin xenon kitleri milyarlı fiyatlara satılmaz. Mtec te balast ampul herşey 2 sene garantilidir. her balast ve ampulun üzerinde barkod vardır. bir kitin parçası başka kitin parçası ile karıştırılmaz. bozulduğu zaman birebir değişim yapılır. Ayrıca D2S ampul satan oem markalar hariç tek marka mtec tir çünkü bunun sebebide Mtec bütün ampulleri GE ye yani General Electric e yaptırdığı içindir. Yani mtec xenon kitlerdeki ampullerin markası General Elektric tir. Benim siteme sürekli çinden mail geliyor. 40$ a xenon kit veriyorlar. hiçbirine bulaşmıyorum bile. çünkü hangi malın ne kalitede olduğunu biliyorum ona göre satıyorum.
| | |
| | #83 | |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
| Alıntı:
![]() Gozumu cikariyorlar her gun Insallah mavi yanan standart disi ampulleri polis cevirir de, bu terorer son vermis olurlar....
__________________ Est sularus oth mithas! | |
| | |
| | #84 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
katılıyorum bariz göz alan mavi xenonlar benimde trafikte canımı sıkıyo..göze hitab etmek hoş bişey ama gözleride düşünmek lasım |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
bide meganıma xenon taktırmak istiyodum 'nerede' başlığı altında konuda açmıştım ama pek ilgilenen olmadı..xenon kitler fıskiye motorunu,silecek motorunu hatta arabanın beynini yakabilir diye bişi duymuştum onu öğrenmek istemiştim..dün bağdatlılar servise gittim orda araç kabuldeki görevli sağolsun beni aydınlattı..bu tarz söylentiler hurafe niteliğindeymiş! şimdiye kadar servise böyle bi şikayetten hiç araç gelmediğini ve xenon takılı(sonradan) bir çok megane olduğunu söyledi..bende bu şekilde aradığım soruların cvbını almış oldum..
|
| | |
| | #86 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
esasında xenon isisinda degil sorun sislere 8000 bin farlara 10 bin taktim abiii diyip, on cama da film cekip gece onunu goremeyen, bunun yuzunden farlarini cart die en yukari kaldiran zihniyetde.
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #87 |
| ÜzgünBakanÜye |
Merhaba, bizim arabanın far camı böyle, ![]() Herhalde bir sorun çıkarmaz değil mi? H7 ampül varmış, 5k veya 6k bir kit takmayı düşünüyoruz. |
| | |
| | #88 |
| Ford lover |
merceksiz.karşıdan geleni feci rahatsız eder
__________________ |
| | |
| | #89 |
| seyyid |
oncelikle cok faydali bir konu olmus tesekkur ederim.konuyu tamamen okudum sorum su 2003 model laguna aracimiz var ve orjinal xenon var uzerinde fakat farlarda mercek mevcut degil.daha once 2002 lagunaniza mercek uyguladiginizi belirtmissiniz aracima da mercek uygulamasi yapilabilirmi performansi nasil olur. goruntu ve islev.bu aracla alakali tecrubeniz varmi mercek sonrasi farlar nasil durur merak ediyorum yoksa hic ellememek dahami iyi??simdiden tesekkurler...
|
| | |
| | #90 | |
| Alıntı:
aracınızın farı merceksiz ama xenon kit için tasarlandığından karşıdan gelenleri rahatsız etmez. mercek modifiyeside tabiki daha iyi olur ama arada çokta fark olmaz. bence orjinal haliyle kullanın.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|