Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Teknik Bilgiler

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 20-09-2008, 01:35   #81
Member

Xenon Mercek - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 5 Serisi
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ranthor Mesajı Göster
Oh be tuv geldi, catir catir sokecek herkes bunlari simdi

Avrupadaki gibi olacak, onune gelen arabasina xenon takamayacak...
muayeneden önceki gün çıkarıp normal h7 ampulunüzü takıp muayeneden sonra xenon kitinizi tekrar geri takabilirsiniz.

xenon kitlerin kablo kesmeden kolaysa takılabilmesinin bir sebebide bu.

hatta mtec xenonlarda balastlar araçta herhangi bir noktaya yapıştırılmaz bile. 2 balastında kendine ait çerçevesi var. onlar herhangi bir yere yapıştırılır. balastlar bu çerçevelere klipslidir direk 5 saniye içerisinde takılır ve çıkarılır.

Eski 20-09-2008, 01:41   #82
Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi crazyfitt Mesajı Göster
ya diyorum ben herkes kendi sattığı malı övüyo diye..aksaraya gittik kamasonic övüyo herkes bahçelievlere geldik suntech diye işi var bütün millet onu övüyo...bağımsız konuşan yok hiç..
herkes kendi sattığı malı över tabiki ama birazda malın kalitesi kendini gösteriyor.
öncelikle çoğu marka 2 sene garantili diye satıyor xenon kitleri ama sonra ampuller 6 ay ampuller 1 sene gibi ifadeler başlıyor. bir ürünün balastıda ampulude 2 sene garantili olmalıdır.
bu işte ne kadar ekmek o kadar köfte sözü çok yerinde. kalkıpta 150 ytl lik bir xenon kitten kalite beklemek aşırı derecede mantıksız olur. içeride kullanılan parçalar o kadar ucuz olsa zaten philips osram gibi üreticilerin xenon kitleri milyarlı fiyatlara satılmaz.

Mtec te balast ampul herşey 2 sene garantilidir. her balast ve ampulun üzerinde barkod vardır. bir kitin parçası başka kitin parçası ile karıştırılmaz. bozulduğu zaman birebir değişim yapılır. Ayrıca D2S ampul satan oem markalar hariç tek marka mtec tir çünkü bunun sebebide Mtec bütün ampulleri GE ye yani General Electric e yaptırdığı içindir.
Yani mtec xenon kitlerdeki ampullerin markası General Elektric tir.

Benim siteme sürekli çinden mail geliyor. 40$ a xenon kit veriyorlar. hiçbirine bulaşmıyorum bile. çünkü hangi malın ne kalitede olduğunu biliyorum ona göre satıyorum.

Eski 20-09-2008, 03:41   #83
Atom Ozan

Ranthor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Xenon Mercek Mesajı Göster
muayeneden önceki gün çıkarıp normal h7 ampulunüzü takıp muayeneden sonra xenon kitinizi tekrar geri takabilirsiniz.

xenon kitlerin kablo kesmeden kolaysa takılabilmesinin bir sebebide bu.

hatta mtec xenonlarda balastlar araçta herhangi bir noktaya yapıştırılmaz bile. 2 balastında kendine ait çerçevesi var. onlar herhangi bir yere yapıştırılır. balastlar bu çerçevelere klipslidir direk 5 saniye içerisinde takılır ve çıkarılır.
Amac boyle olmamasi ama
Gozumu cikariyorlar her gun Insallah mavi yanan standart disi ampulleri polis cevirir de, bu terorer son vermis olurlar....

Eski 20-09-2008, 03:59   #84
Senior Member

crazyfitt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: megane ıı
katılıyorum bariz göz alan mavi xenonlar benimde trafikte canımı sıkıyo..göze hitab etmek hoş bişey ama gözleride düşünmek lasım

crazyfitt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 20-09-2008, 04:14   #85
Senior Member

crazyfitt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: megane ıı
bide meganıma xenon taktırmak istiyodum 'nerede' başlığı altında konuda açmıştım ama pek ilgilenen olmadı..xenon kitler fıskiye motorunu,silecek motorunu hatta arabanın beynini yakabilir diye bişi duymuştum onu öğrenmek istemiştim..dün bağdatlılar servise gittim orda araç kabuldeki görevli sağolsun beni aydınlattı..bu tarz söylentiler hurafe niteliğindeymiş! şimdiye kadar servise böyle bi şikayetten hiç araç gelmediğini ve xenon takılı(sonradan) bir çok megane olduğunu söyledi..bende bu şekilde aradığım soruların cvbını almış oldum..

crazyfitt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-2008, 04:17   #86
Atom Ozan

Ranthor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

esasında xenon isisinda degil sorun sislere 8000 bin farlara 10 bin taktim abiii diyip, on cama da film cekip gece onunu goremeyen, bunun yuzunden farlarini cart die en yukari kaldiran zihniyetde.

Eski 20-09-2008, 16:29   #87
ÜzgünBakanÜye

Stalker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: C3
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Merhaba, bizim arabanın far camı böyle,

Herhalde bir sorun çıkarmaz değil mi? H7 ampül varmış, 5k veya 6k bir kit takmayı düşünüyoruz.

Stalker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-2008, 17:01   #88
Ford lover

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E.G.O.
merceksiz.karşıdan geleni feci rahatsız eder

Eski 20-09-2008, 17:50   #89
seyyid

Otomobil: laguna 2 privilage 2.0
oncelikle cok faydali bir konu olmus tesekkur ederim.konuyu tamamen okudum sorum su 2003 model laguna aracimiz var ve orjinal xenon var uzerinde fakat farlarda mercek mevcut degil.daha once 2002 lagunaniza mercek uyguladiginizi belirtmissiniz aracima da mercek uygulamasi yapilabilirmi performansi nasil olur. goruntu ve islev.bu aracla alakali tecrubeniz varmi mercek sonrasi farlar nasil durur merak ediyorumyoksa hic ellememek dahami iyi??simdiden tesekkurler...

seyyid Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-2008, 19:31   #90
Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi seyyid Mesajı Göster
oncelikle cok faydali bir konu olmus tesekkur ederim.konuyu tamamen okudum sorum su 2003 model laguna aracimiz var ve orjinal xenon var uzerinde fakat farlarda mercek mevcut degil.daha once 2002 lagunaniza mercek uyguladiginizi belirtmissiniz aracima da mercek uygulamasi yapilabilirmi performansi nasil olur. goruntu ve islev.bu aracla alakali tecrubeniz varmi mercek sonrasi farlar nasil durur merak ediyorumyoksa hic ellememek dahami iyi??simdiden tesekkurler...
orjinalden xenonlu ve merceksiz farlı nadir araçlardan biri laguna 2 ler.
aracınızın farı merceksiz ama xenon kit için tasarlandığından karşıdan gelenleri rahatsız etmez. mercek modifiyeside tabiki daha iyi olur ama arada çokta fark olmaz. bence orjinal haliyle kullanın.

Cevap

Bookmarks

Etiketler
hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları