"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| Cevabı baya geciktirdim kusura bakmayın. Mtecte her iki tip içinde 9004 mevcut. Tek ampullu hareketli tipi baya pahalı. Ama sizin istediğiniz tipte yanında halojen ampullu olanıda mevcut. 2 yıl garantili KDV dahil komple kitin fiyatıda 350ytl.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #72 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
teşekkür ederim,ben bir düşüneyim, birsürü masraf çıktı bu ara.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #73 |
|
Mtec xenon kitler hakkında çok sorulan genel bilgileri eklemek istiyorum. detaylı bilgileri ekleyeceğim ![]()
| | |
| | #74 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
en iyi kit hangisi ?
|
| | |
| | #75 |
|
çin malı kitlerden her zaman uzak durun. siteye sürekli mail geliyor çinden. xenon kitlerini satmam için firmalar mail atıyor fakat kabul etmiyorum çünkü hepsi çok kalitesiz. sadece kalitesinden emin olduğum Mtec satıyorum. ürünler 2 yıl birebir değişim garantili
| | |
| | #76 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
peki en pahalı kit hangısı ?
|
| | |
| | #77 |
|
hella philips valeo gibi orjinal xenon kitler 1 milyar civarlarında. fakat bunların h7 h1 gibi tipleri olmaz. sadece orjinal xenon merceklere takılabilir.
| | |
| | #78 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
Oh be tuv geldi, catir catir sokecek herkes bunlari simdi ![]() Avrupadaki gibi olacak, onune gelen arabasina xenon takamayacak...
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #79 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
ya diyorum ben herkes kendi sattığı malı övüyo diye..aksaraya gittik kamasonic övüyo herkes bahçelievlere geldik suntech diye işi var bütün millet onu övüyo...bağımsız konuşan yok hiç..
|
| | |
| | #80 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| ben bunu düşündüğüm için muayene öncesi 10 dk da sökülecek şekilde yaptım xenon bağlantılarımı. zaten desenli orijinal far. orijinal tesisata hiç dokunmadım.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|