"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ampulümü buldum 4300 kelvin bile varmış ellerinde. uzunlar halojen, kısalar xenon. sipariş edeceğim.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #62 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| bu şekilde soketler sadece ampulun yerine takılmasını sağlayabilir. ampul odağını hiçbir şekilde tutturamazlar diye düşünüyorum. zaten h7 ampulun dibi d2s ten daha geniştir yani bu tip bir metal parça olsa bile d2s ampulu h7 yuvaya takmak için olabilir ancak.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #63 | |
| Alıntı:
ben Mtec e sordum yrn falan cevap gelir diye düşünüyorum.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #64 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
çokta problem değil aslında, ballastları değiştirirm. zaten ampulde pek seçim şansım yok. 9004 olup yanında yapışık halojen ampulü kolayca bulabileceğimi sanmam.
| | |
| | #65 | |
| ZugoR | Alıntı:
Tr'deki xenonlar ne malı?
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #66 |
| evet çin malları ucuz ve kalitesiz. araçlarda tonla elektronik problem çıkarıyor. yada her dakka bozulup insanın canını sıkıyorlar. Benim sitede sattığım xenon Mtec Japon üretimi ampulleri dahil 2 yıl garantilidir.
| | |
| | #67 |
| Mtec te 9004 xenon kit mevcut zaten sadece yanında halojen ampullü varmı onu öğrenemedim cevabı yarın gelir.
| | |
| | #68 |
|
hayırlısı bakalım.
| | |
| | #69 |
| toyota varsa sorun yok |
halogen merceğe xenon sistem takarsak performansı düşükmü olur yoksa aynen merceksiz fardaki gibi ışığı çokmu dağıtır 2008 model toyota corolla araç alacağım kısalar 9006 sanırım bu tip xenon varmıdır ayrıca bu son kasa corolla lara mercek uyguladınız mı
__________________ |
| | |
| | #70 | |
| Alıntı:
9006 tipinde Mtec 2 yıl garantili xenon kitin fiyatı kdv dahil 350ytl dir.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|